YüksekVoltaj
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar yosemite kullanıyordum bir program yüklerken makina reset attı ve her seferinde de yeniden başlattı bende tekrardan yosemiteyi kurdum fakat kurulum tamam oluyor kurulumdan sonra multibeast önceden yükledigim gibi aynı şekilde yüklüyorum kapat ı tıkladıgımda önce cpu halted geliyor biraz bekliyor alttaki yazılar cıkıyor ve yeniden başlatıyor efi ayarlarını yaptıgımda da hic acılmıyor yine nanoseconds hatası veriyor farklı bir numarada hata...ama multibeast yüklemeyince kapatıyor yine aşagıdaki resimde cpu halted e kadar yazan yazılar cıkıyor önceden yüklüyken yosemitye kapatırken sadece resim kararıyor ve dönen bir cark cıkıyordu yazılar cıkmıyordu bu neden olmuştur yine aynı şekilde yükledim bana yardımcı olabilirmisiniz. iki adet 8 gb ram aldım önceden yülkledigimde bu remler yoktu şimdi bu remler takılıyken yüklüyorum fakat remleri taktıgımda yüklü olan yosemite sorunsuz calışıyordu şimdi yeni remler takılı yükleme yapıyorum bu hata ortaya cıkıyor remlerle ilgisi olabilirmi yardımcı olabilirmisiniz bana cok teşekkür ederim...xsistem: gigabyte x79 (anakart) intel 4820k (cpu) zotac gtx650 (ekran kartı) samsung evo 250gb ssd (sabit disk)
Son düzenleme: