( Çözüldü )Yosemite nanoseconds hatası

hangi osx

• yosemite

Oy: 0 0,0%
  • mavericks

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    0

YüksekVoltaj

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Guzelyalı, Izmir, Turkey
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yosemite kullanıyordum bir program yüklerken makina reset attı ve her seferinde de yeniden başlattı bende tekrardan yosemiteyi kurdum fakat kurulum tamam oluyor kurulumdan sonra multibeast önceden yükledigim gibi aynı şekilde yüklüyorum kapat ı tıkladıgımda önce cpu halted geliyor biraz bekliyor alttaki yazılar cıkıyor ve yeniden başlatıyor efi ayarlarını yaptıgımda da hic acılmıyor yine nanoseconds hatası veriyor farklı bir numarada hata...ama multibeast yüklemeyince kapatıyor yine aşagıdaki resimde cpu halted e kadar yazan yazılar cıkıyor önceden yüklüyken yosemitye kapatırken sadece resim kararıyor ve dönen bir cark cıkıyordu yazılar cıkmıyordu bu neden olmuştur yine aynı şekilde yükledim bana yardımcı olabilirmisiniz. iki adet 8 gb ram aldım önceden yülkledigimde bu remler yoktu şimdi bu remler takılıyken yüklüyorum fakat remleri taktıgımda yüklü olan yosemite sorunsuz calışıyordu şimdi yeni remler takılı yükleme yapıyorum bu hata ortaya cıkıyor remlerle ilgisi olabilirmi yardımcı olabilirmisiniz bana cok teşekkür ederim...xsistem: gigabyte x79 (anakart) intel 4820k (cpu) zotac gtx650 (ekran kartı) samsung evo 250gb ssd (sabit disk)
IMG_0192.JPG

Son düzenleme:
multibeast 7.2 den yükledim hepsini şimdi birde o sonradan aldıgım ramleri cıkarıp yüklüyorum belki o sebep olabilir diye düşündüm cünkü bir kac kere yükledim böyle bir sorun cıkmamıştı

sonunda olayı cözdüm ramleri cıkartım fakat yine aynı hatayı yaptı ama bu sefer clover efi ayarını yaptıgım zaman acılırken nanoseconds hatası verip kalmadı sonra nvdia webdrive ı yükleme yaptım olay da buymuş sanırım yüklemeyi yaptıkdan sonra eski haline döndü yosemite kapanması acılması normal bir hal aldı fakat ramleri tekrar takdım bir problem cıkartmadı kapattım actım bikac deneme yaptım ramlere baktıgımda 6 adet ram var hepsi kingstom hepsini kingstom olarak tanıyor sadece bi tane 8gb olan kingstom u ne oldugu belisiz tanıyor bu bana bir problem yaratırmı ilerde calışmasında hic bir problem yok sıkıntı yok şu anda ilginiz için teşekkür ederim iyi günler dilerim....bunu bulmam 2 günümü aldı :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı