Çözüm: A Disk Read Error Occurred

hocam sirf bunun icin uyelik aldim actim yukledim ama dosyalarima nereden ulasacag install mi demem lazim lutfen acil cevap verin

Son düzenleme:
bios bod dan usb olanı disable yapın soru cözülü. format atmak için zaten mecburen biosa giriyorsunuz ozaman disanleyi usb yaparsınız

Sorun bugün benim de başıma geldi bios da drive a seçeneği yoktu bende biosu resetledim düzelti.

Merhaba. Ben ASUS K50İN kullanıyorum. Ve bios ekranına f2 tuşuyla gire biliyorum. Ama bios ekranında belirtdiğiniz gibi Standart CMOS Features diye bir seçenek yok. Bana yardımcı ola bilir misiniz? Teşekkürler.

Hocam dediklerini yaptım backbox ile dosyalara da ulaştım fakat söylediğin sda sda1 sda2 sda3 sdb sdb1 klasörlerinin yanında X çarpı işareti var ve açılmıyor veya taşınamıyor. Yardımcı olursan sevinirim. Seçince de boş gözüküyor acaba harddsik mi bozuldu bi de bozulduysa dosyaları kurtarma yolu var mı.

Aynı sorun az önce başıma geldi. SSD kablolarını çıkartıp, ayrıca bios pilini çıkardım geri taktım sistem şuan sorunsuz çalışıyor.

Dediğiniz gibi None seçili ama sürekli aynı hatayı alıyorum. USB'den Windows kurmaya çalışıyorum.
Sistemim:
I7 960
GIGABYTE GA-X58 USB3
12 GB KINGSTON HYPERX GENESIS RAM

bende de bu yazıya benzer bir yazı çıkıyor disk error restart gibi şeyler kapatıp açına düzeliyor
benim bilgisayar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…