Çözünürlük sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar benim monitörüm normalde en fazla 1366x768 çözünürlük destekliyor. Ama artık 1920x1440 tabii bu çözünürlükte ekran kararıyor. Şuan ki desteklediği çözünürlük 1280x1024 çok geniş ve büyük bir çözünürlük fakat bulanık oluyor. Şimdi gelelim soruna ben bunu 1366x768 yapmak istiyorum fakat olmuyor. Ekran kartı driverimi yüklesem de yüklemesem de hiç değişmiyor. VGA kablomu değiştirince böyle oldu arkadaşlar. Lütfen yardım.

Monitör'üm bu : Fujitsu-Siemens L-3190t 19 inch Computer LCD Monitor - Specification, Comparisons, Users' Reviews

Ekran kartı daha alamadım. O yüzden eski kartı taktım x1550. Osmanlıdan kalma :D Diğer bileşenler aldığım için karta param yetmedi. Sonra alacağım.

VGA kablom bozuktu. Sürekli renk değiştiriyordu. Monitör pembe vs. Renklere giriyordu.

Ha birde acayip dalgalanma oluyor. Masaüstü gezerken bile dalgalanma acayip çok. Acaba sorun karttamı ? Zaten değiştiricem. Yoksa VGA kabloda mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörün driveri varmı ki ? Varsa link atarmısın ? Modeli üstteki link yazıyor.

- - - Güncellendi - - -

Hadi ama arkadaşlar cevap lütfen. Sonra flood yaptın oluyor, ceza yiyorum.

Belirtilen monitörün driveri mevcut değildir.
Eski VGA kablon elinde ise Yenisini de çıkartıp Pinlerin aynı ve eşit olduğunu doğrulayın. Eğer Eşit değilse Yeni ve eskinin kaç pin olduğunu söyleyin. Ekran kartı ve PSU'da sorun olma ihtimali var.Ekranda kapanıp açılma oluyor mu kendi kendine veya ekranda bazı bölgelerinde titreme filan?

Eski kablo attım. Aynı pin 15 pin onda 15 pin bunda var. Evet dalgalanma var şuan bile. PSU'da sorun yok. Corsair CX600 W 80PLUS Psu var. Karta yetmeyecek değil. Zaten kart vasat birşey x1550. İleride HD7870 alacağım. İnşallah o zaman bu dalgalanma olmaz.

Kurdum Burak abi. Sanırım karttan dolayı ? Ok'la işaretlediğim yerlden bir tane yuvarlak yok. Ondan dolayı olabilir mi ?
qr0u8.jpg

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar acil son bir cevap.

Evet ondan kaynaklı O vida girişlerinden olmadığı zaman kartı tam bağlamış sayılmazsın takılı olan diğerine bakarsan Arkasından Karta bağlı olduğunu görürsün demir kısmın. Heralde attığın kablonun ucunda takılı kaldı :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı