Coffee Lake İşlemciler Windows 8.1'i Destekler Mi?

Çare kalmayınca format da attım. Üstelik 4 5 kere farklı sürümleri deneyerek attım. Yapacak şey kalmadı.

Herşey güncel. Hem update ile hem de format ile güncelledim. Sorun devam ediyor.
Hmm anladım bence donanımsal bir sorun olabilir. Testleri yapmışsınız fakat bu kadar şeye rağmen devam ediyorsa donanımsal diye düşünüyorum.

Hmm anladım bence donanımsal bir sorun olabilir. Testleri yapmışsınız fakat bu kadar şeye rağmen devam ediyorsa donanımsal diye düşünüyorum.
Yapabileceğim tüm testleri yaptım. Ayrıca sorun donanımsal olsa Windows da kilitlenir oyun sesi normal bir şekilde gelmeye devam etmez.
HDD Bencmark testi birde health testini yaparmısın?
Attığım konuda dediğim gibi tüm parçaları denedim. Sorun donanımsal olsa sistem kilitlenir, Windows çalışmaya devam etmez ve oyun sesi herhangi bir takılma olmadan gelmeye devam etmez. Harddiskten güç kaynağına kadar aklına gelebilecek tüm parçaları teker teker test ettim.

Yapabileceğim tüm testleri yaptım. Ayrıca sorun donanımsal olsa Windows da kilitlenir oyun sesi normal bir şekilde gelmeye devam etmez.

Attığım konuda dediğim gibi tüm parçaları denedim. Sorun donanımsal olsa sistem kilitlenir, Windows çalışmaya devam etmez ve oyun sesi herhangi bir takılma olmadan gelmeye devam etmez. Harddiskten güç kaynağına kadar aklına gelebilecek tüm parçaları teker teker test ettim.
Yazılımsal sıkıntı yok bence HDD bencmark testi yapıp access time değerini söylermisin?

Daha önceden yapmıştım. Tüm değerlerinin normal olup olmadığını araştırdım. Herşey normal değerlerde.
Peki şuan ne yapmamızı bekliyorsun? Yardımcı olmaya çalışıyoruz kendi bildiğini okuyorsun. Test yapmış olabilirsin ama bizim düşüncemiz bu hani belki birşey farkediceksin test yaparken :D Yazılımsal olsa o kadar sürüm değiştirdiğinde her seferinde yaşanmazdı.

Bu kadar zamandır Windows 10 un çoğu sürümünü kullandım hiç yaşamadım mesela sıkıntıyı ve duymadımda. Belki bir yüklediğin program dolayısı ile oluyordur. Ya da donanımsaldır.

Peki şuan ne yapmamızı bekliyorsun? Yardımcı olmaya çalışıyoruz kendi bildiğini okuyorsun. Test yapmış olabilirsin ama bizim düşüncemiz bu hani belki birşey farkediceksin test yaparken :D Yazılımsal olsa o kadar sürüm değiştirdiğinde her seferinde yaşanmazdı.

Bu kadar zamandır Windows 10 un çoğu sürümünü kullandım hiç yaşamadım mesela sıkıntıyı ve duymadımda. Belki bir yüklediğin program dolayısı ile oluyordur. Ya da donanımsaldır.
Daha önceden yapmıştım. Tüm değerlerinin normal olup olmadığını araştırdım. Herşey normal değerlerde.
Access time değeri kaç?

Hocam lafımı anlamadın herhalde. Harddisk testlerini yaparken çıkan tüm değerleri araştırdım bu değerler normal mi diye. Ayrıca hatırlatayım dediğin değer genelde yıpranmış harddisklerde ortaya çıkıyor. Yani yaptım yaptım diye geçiştirmiyorum. Yüklediğim bir program yok. Steam, LoL, Logitech ve Steelseries yazılımları. Bunun dışında hiçbirşey kurulu değil. Dediğin şeyleri daha önce defalarca denediğim için denedim diyorum.
Access time değeri kaç?
Hatırlamıyorum ancak normal değerlerdeydi. Anormal çıkan bir değer olsa ona odaklanırdım. Aklımda kaç olduğu kalmamış. Sadece gayet sağlıklı bir harddiskim olduğu kalmış. Aynı testi birdaha yapmanın zaman kaybından başka bir getirisi yok.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı