Coguar PSU ve kasa alınır mı?

Nasıl yabi alınır mı?

Ve 9060'lı sistemlere bakmahı düşünüyorum ama pek bulamadım 9060'lı sistem yani onun için bir daha lonu açacağım muhtemelen.

Kasayı Antec 550 veya 650 yap.

1752086509897.png

Ve bir de birkaç video izledim genel olarak 7800XT 9060XT'yi geçiyor gibi ama FSR 4 falan da var onda kafam bayağı karıştı.

Benim ilk attığım PC'yi PC hocası toplamıştı oradan baktığımda Cyberpunk 90 FPS veriyordu FSR'ı açınca 190'a yükselmişti şimdi bir de bunu izledim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada ise daha düşük FPS'ler bayağı bir kafam karıştı yani anlayacağınız.

Attığım sistemle tek farkı buna 5060 Ti 16 GB var. Ve arada ciddi bir fiyat farkı var. Benim attığım sisteme göz gezdir derim. Aradaki o kadar farka değmez.

Bu videoda da bazı oyunlarda 9060XT gdçiyor ama bazı oyunlarda da 5060 Ti geçiyor.

Son düzenleme:
Benim ilk attığım PC'yi PC hocası toplamıştı oradan baktığımda Cyberpunk 90 FPS veriyordu FSR'ı açınca 190'a yükselmişti şimdi bir de bunu izledim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada ise daha düşük FPS'ler bayağı bir kafam karıştı yani anlayacağınız.

Bu videoda da bazı oyunlarda 9060XT gdçiyor ama bazı oyunlarda da 5060 Ti geçiyor.

Yani dediğim gibi bence o aradaki fiyat farkına değmez. Çünkü bayağı bir fiyat farkı var arada.

Yani dediğim gibi bence o aradaki fiyat farkına değmez. Çünkü bayağı bir fiyat farkı var arada.

Evet sanırım sizin o attığınız kafama yattı başka var mı böyle RX 9060'lı önerebileceğiniz bir de o attığınız sistemde kasayı MSI'lardan biri yapmak daha mı kötü olur.

Evet sanırım sizin o attığınız kafama yattı başka var mı böyle RX 9060'lı önerebileceğiniz bir de o attığınız sistemde kasayı MSI'lardan biri yapmak daha mı kötü olur.

Hayır MSI'daki PSU kötü bir model. Başka önerim yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı