Çoğunluğun katılmayacağı bir düşünceniz var mı?

Eleştiri konsepti 2025 başında öldü arkadaşlar kalmadı eleştiri falan. Ben şahsen Sadece Enes'in gündem konseptine geçmesini sevdim zaten eleştiri yaptığı dönemde pek kendi fikrini belirtmiyordu.

Bir tık (çok küçük) metro fanıyımdır her yere metro ile alakalı şeyler yazıyorum. Karaderililer asla insanlara zarar vermek istemiyordu aksine yardım edip tekrar yaşam kazandırmak istiyordu (bence)

Yoo, Thanos haklı değildi.

Kaynağı sınırlı bir evrende dengeyi sağlamak için mutlaka bir bedel ödenmeli. ‘Eğer iki kat kaynak olsaydı sorun çözülürdü’ klişesini atarsanız, Thanos’un derdini yalnızca kaynak azlığı olarak düşünmezdiniz.

İnsan doğası gereği tüketim ve nüfus artışı sonsuz bir şekilde devam eder. Yani kaynaklar iki, üç veya herhangi bir katına çıksa bile bir süre sonra yine tükenecek.

Gelecekte susuzluk ve kıtlık içinde acı çekecek milyarlar yerine, hiç var olmayacak bireylerin acı çekmeden yok olması, geride kalanların daha iyi bir yaşam sürmesine olanak tanır.

Sonsuz enerji, sonsuz kaynak dilerdi ve gerçeklik taşıyla da, fizik kuralları değiştirebilirdi zaten. Bir sınırı yok yani.

Sonsuz enerji, sonsuz kaynak dilerdi ve gerçeklik taşıyla da, fizik kuralları değiştirebilirdi zaten. Bir sınırı yok yani.

Thanos’un mantığı evrensel bir sınırlılık üzerine kuruluydu.

O, normal şartlarda kaynak sınırlı bir evrende dengeyi sağlamak istiyordu yani taşların gücünü kullanması onun amacını değiştirmeyecekti her halükarda.

Önemli olan fikir insanların ve kaynakların sınırsız olmadığı bir dünyada alınması gereken acımasız kararları göstermekti.

İşte gerçeklik taşı olduğundan ötürü, fizik kurallarının bir anlamı yok ama şöyle bir kural varsa; "bu taşların bir sınırı var, içindeki enerji çok büyük miktarda olduğu için dilek dilemeye olanak tanıyabiliyor lakin dileklerin de bir sınırı var" o zaman Thanos haklı olabilir ama bence böyle değil ve Thanos'un zalimliğini görüyoruz burada.

Eleştiri konsepti 2025 başında öldü arkadaşlar kalmadı eleştiri falan. Ben şahsen sadece Enes'in gündem konseptine geçmesini sevdim zaten eleştiri yaptığı dönemde pek kendi fikrini belirtmiyordu.

Tek beyaz kurt izlenir hocam diğerleri çöp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…