Çoğunluğun katılmayacağı bir düşünceniz var mı?

Diş macunlari beyninizi çürütmek için ayrica arkadaşin dediği gibi çig sütün zarari yok sadece su katip kari arttirmak süt tozu sütün yağini tüm faydalarini alip aromadan bir tutam birakiyorlar.

Yetişkin olma yaşı 15'dir. 15 yaş ve sonrası sağlıklı kararlar alabilir, oy kullanabilir, araç kullanabilir. Evlilik ise 20'den önce yapılmamalıdır. Yapılsa bile çocuk sahibi olunmamalıdır.

İslam dini, Diğer dinlerin aksine kişiyi cahil ve sığ görüşlü yapıyordur. Masum bir din olmamasına rağmen hala masum göstermeye çalışan hipnotize edilmiş kafalar gibi.
Yani evet bana göre Ateizm, Deizm vb dinler (Hinduizm hariç bana saçma geliyor) daha mantıklı şeyler. Çünkü eğer ki bir Tanrı var ise cidden kendisiyle çelişen bir şey. Yani var mı yok mu sorusunu sorduran dinler daha akla yatıyor benim için.

Kıyafetler özelliklede okul kıyafetleri gereksiz pahalı.

Hitler haklıydı, hala uygulanabilir yöntemler olduğunu düşünüyorum.

Ateizm, agnostizm vb. şeyler insanların kendini kandırdığı kendini özgür sandığı boş kabuklardır.

Erken yaşta evliliğin (20≥) daha sağlıklıdır ve evlilik için el alında birik olması gerekmez.

Tesla'nın hiçbir icadı yok edilmedi hepsi sapasağlam.

Diş macunlari beyninizi çürütmek için ayrica arkadaşin dediği gibi çig sütün zarari yok sadece su katip kari arttirmak süt tozu sütün yağini tüm faydalarini alip aromadan bir tutam birakiyorlar.

Hindistanlılar ondan zekiler demek ki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00