Coil Whine olan GTX 1660S değiştirilmeli mi?

Makaleler
4
Gigabyte GTX 1660 Super ekran kartımda Coil Whine var, klasik bildiğimiz şey olan sürekli tiz ses geliyor. Sizce değiştirilmeli mi? Ayriyeten belirli aralıklarla bir programa ya da oyuna girdiğim zaman şiddetli bir şekilde "dınnn" sesi geliyor ve bu beni rahatsız ediyor, ilginç bir şekilde bu konuya yazı yazarken bile o "dınnn" sesi geldi. OCCT ile Power testi yaptığım zaman test başlar başlamaz 2 katı şiddetiyle "dınnn" sesi geldi, ileride bir sorun olur mu? Bu arada fan sesi Coil Whine sesini gizliyor. Kasaya yakınlaşmam lazım duymak için, kasa masanın altında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dınnn dediğiniz ses için kartı değiştittirdim aldığım yere. Yine aynı ses gelince araştırma yaptım ve bütün Gigabyte kartlarda aynı sorunun olduğunu ve fanlardan kaynaklandığını anladım.

Artık neredeyse Mhz'i 1000 üstü olan her kartta görülür. Önemli olan fazla mı değil mi? Ses yalnızca kafanı kasaya dayadığında belirgin oluyorsa kalsın. Ancak motor sesi gibiyse garantiye yolla.
Motor gibi değil, dediğim gibi belirli aralıklarla şiddetli bir şekilde "dınnn" sesi geliyor. Onun dışında Coil Whine'yi duymam için kasaya yaklaşmam gerek, kasa masamın altında zaten.

Motor gibi değil, dediğim gibi belirli aralıklarla şiddetli bir şekilde "dınnn" sesi geliyor. Onun dışında Coil Whine'yi duymam için kasaya yaklaşmam gerek, kasa masamın altında zaten.
Bu "dınn" sesi sıkıntı çıkarabilir. Tavsiyem garantiye gitmesi. O "dınn" sesi olmasaydı sıkıntı olmazdı.

Bu "dınn" sesi sıkıntı çıkarabilir. Tavsiyem garantiye gitmesi. O "dınn" sesi olmasaydı sıkıntı olmazdı.
Videoya çektiğim zaman fazla belli olmasa da çıplak kulak ile bariz bir şekilde belli oluyor, OCCT ile 30 dakika Power testini başlatır başlatmaz 2 katı şiddetiyle duyuldu. Ancak OCCT bir sorun yok dedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…