Coil whine olmayan ekran kartı var mı?

atre1d3s

Hectopat
Daha fazla  
2 Hafta içerisinde aldığım 2. ekran kartı ve bunda da aynı şekilde CW var. Bunu kabullenip kullanmaya devam mı edeyim yoksa iade mi edeyim? (İlk kart MSI GTX 1660 Super Gaming X, ikinci şu an kullandığım ASUS ROG STRIX GTX 1660 Ti OC)

Son düzenleyen: Moderatör:
2080 super msi. ses almıyorum hiç. ne kadar olabilir ki? kulaklık kullanıyorsanız genellikle boşuna uğraşmayın derim. içinize sinmicekse de sineni yapın derim

Kaderinde var karşı mı çıkıcan şans işi bence biraz moralini bozma allaha şükret.

Şuan bendeki ekran kartında coil whine yok. Varsa da çok az. Sesi duyulmuyor. Nvidia kart kullandığım zaman ufak da olsa duyuyordum. İlk defa AMD'ye geçtim. Ses duyamadım.

CW tamamen şans işi. Yerinde olsam iade ederdim 2K gibi bir para vermişim ve şahsen böyle sorunlar olmasını istemem. Biraz kişisel kaçıyor. Eski PSU yapıyordu bende ve iade etmiştim. Rahatsız etmiyorsa tabiki kalabilir.

Hocam işte kaç kere daha iade etmem gerekicek bu da düşündürüyor beni... öyle bir şans var ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…