2 Hafta içerisinde aldığım 2. ekran kartı ve bunda da aynı şekilde CW var. Bunu kabullenip kullanmaya devam mı edeyim yoksa iade mi edeyim? (İlk kart MSI GTX 1660 Super Gaming X, ikinci şu an kullandığım ASUS ROG STRIX GTX 1660 Ti OC)
Her elektronik cihazda var aslında özellikle wifi routerlarda galiba 7/24 çalışmalarıyla alakalı birde çektiği güce göre de değişiyordur sesler o yüzden 7200GS gibi bir kartta ses duyulacağını sanmıyorum.
7200 örneği bir şakaydı. o kartlarla Chrome zor çalışıyordu. Ve evet daha düşük güçlü ve fazla sıcak çalışmayan aletlerde nadir görünür CW. Hatırladığım kadarıyla normal şartlarda üretilen ürünlerin yaklaşık %10'unda karşılaşılabilir rahat duyulabilen Coil Whine sesi.
Yani 2080 ti almadan önce idareten ikinci el 1060 asus 3gb kullanıyodum.Ondada yoktu cw hatta o kartla miningte yapmış alan adam 2 ay kadar ama sorunsuz kullanmıştım bende 3 ay kadar.Sonra bi internet kafeciye satmıştım.