Coil whine olmayan ekran kartı var mı?

Bende de var takmıyorum artık...

Bu tamamen Şans işi Gtx 970 lerde vardı bu sorunlar Rx580 vardı abimde Sapphire marka yükteyken rahatsız edici bir ses vardı

Sadece ekran kartında yok ki geceleri sessiz ortamda duyulacak şekilde eski samsung şarj adaptörümde de vardı pek takılacak bi durum değil.

Sadece ekran kartında yok ki geceleri sessiz ortamda duyulacak şekilde eski samsung şarj adaptörümde de vardı pek takılacak bi durum değil.
önceki bilgisayarımı ses yapıyor diye köşeye atıp yenisini almasaydım keşke... hakkını yemişim bakınca bi kötü oluyorum kasaya....
Bizim atölyede 1-2 tane pasif soğutmalı 7200GS vardı ne CW ne ısınma canavar gibiydiler maşallah.
eskilerde yoktu sanırım o tarz şeyler... yeni diye bizi kandırıyorlar şu an

Her elektronik cihazda var aslında özellikle wifi routerlarda galiba 7/24 çalışmalarıyla alakalı birde çektiği güce göre de değişiyordur sesler o yüzden 7200GS gibi bir kartta ses duyulacağını sanmıyorum.

7200 örneği bir şakaydı. o kartlarla Chrome zor çalışıyordu. Ve evet daha düşük güçlü ve fazla sıcak çalışmayan aletlerde nadir görünür CW. Hatırladığım kadarıyla normal şartlarda üretilen ürünlerin yaklaşık %10'unda karşılaşılabilir rahat duyulabilen Coil Whine sesi.

Yani 2080 ti almadan önce idareten ikinci el 1060 asus 3gb kullanıyodum.Ondada yoktu cw hatta o kartla miningte yapmış alan adam 2 ay kadar ama sorunsuz kullanmıştım bende 3 ay kadar.Sonra bi internet kafeciye satmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…