Coil Whine sorunu ileride büyür mü?

• Konuyu başlatan Silinen üye 106715
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 810
Sesin artma ihtimali olabilir ancak coil whine ve garanti çok karmaşık bir durum. Yetkili servisler işi yokuşa sürebiliyorlar aynı ölü piksel gibi. Ses sinir bozucu olmaya başlarsa garantiye gönderip değişim talep etmek şart. Üreticiden üreticiye değişiyor örneğin Gigabyte ile Asus'un tavrı farklı olabilir.
MSI tam çile zaten

Kart Gigabyte 1650 Super tek fanlı. Garanti veya iade düşünmüyorum. Karta zararının olmadığını biliyorum ama artar mı diye merak ettim. Şu an o ses yok. Bir de şunu sorayım. Kartın PCB'si çok sıcak. Zarar verir mi? Kasanın yan kapağı açık.

Kart Gigabyte 1650 Super tek fanlı. Garanti veya iade düşünmüyorum. Karta zararının olmadığını biliyorum ama artar mı diye merak ettim. Şu an o ses yok. Bir de şunu sorayım. Kartın PCB'si çok sıcak. Zarar verir mi? Kasanın yan kapağı açık.
Dostun kart bu tabi sıcak olacak :D Kart boştayken bile elinle dokununca sıcak olacaktır. Önemli olan kaç derece olduğu. Yoksa kartın üzeri pcb'si si sıcak olsa bişey olmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı