Coil Whine THH Kararı

Evet ekran kartınızda coil whine olduğunu düşünüyorsanız başvurabilirsiniz. Benim ekran kartım THH'nin verdiği karar sonucunda değiştirildi.

THH kartınızı kaç ay elinde tuttu ne kadar sürede sonuçlandı.

THH kartınızı kaç ay elinde tuttu ne kadar sürede sonuçlandı.

Kartı sizden almıyorlar sadece bilir kişi tarafından test ediliyor istenirse. Toplam bütün süreç ise 2-5 ay sürebilir diye düşünüyorum.

Kartı sizden almıyorlar sadece bilir kişi tarafından test ediliyor istenirse. Toplam bütün süreç ise 2-5 ay sürebilir diye düşünüyorum.
Test işlemi nerede yapılıyor kendi hanendemi yoksa onların başka birimleri var mı?

Konunun üzerinden uzun bir zaman geçmiş ama tekrar gündeme geldiğinden yeni gördüm. Hakkınızı aradığınız için ve ve yaşadığınız süreci buradan paylaşarak insanlarda farkındalık yarattığınız için teşekkür ederim çünkü çoğu insan haklarını bilmiyor. Ayıplı ürünlerde, ilgili markanın yetkili servisinin kararına kalmayacağımızı tekrar görmüş olduk. Benzer tabloyu monitördeki ölü pikseller için de görmek isteriz. X firma bir adet ölü pikseli değişim/iade sebebi kabul ederken, Y firması bir adet ölü pikselin hata olmadığını, değişim/iade için belli şartlarının olduğunu söyleyebiliyor. Bu durum son bulmalı, herkes hakkını aramalı.

Hocam konuyu hortlatıyorum ama sorum var. Ben Pckolik'ten hazır sistem aldım. Aşırı derecede cw çıktı. Pckolik'e sadece ekran kartını gönderdim. Onlar da önce Art Sistem'e sonrasında da Gainward'ın distrübitörü olan Vektron Elektronik'e göndermişler. Muhatap olarak Pckolik mi yoksa Vektron Elektronik mi yazacağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…