Coil Whine'lı RX 6700 XT'yi iade etme

sahinsahiner

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Elimde ASUS'un RX 6700 XT modeli var. 3 ay önce Vatan Bilgisayar'dan almıştım. Kartta bu aralar iyice artan cw sorunu başladı. Araştırdığım kadarıyla cw garanti kapsamına girmiyormuş performansı etkilemediği için. Ben yine de göndereceğim eğer iade olmazsa tüketici hakem heyetine gideceğim.
Merak ettiğim şeyler tüketici hakem heyeti, cw için tüketici lehine karar veriyor mu? İade olursa şayet güncel fiyatı üzerinden mi oluyor yoksa fatura bedeli mi? Çünkü benim aldığım tarihle şimdiki fiyatının arasında 3 bin lira civarı fark var. O zaman dolar 19.5 idi şimdi 27.

Daha önce yaşayan var mı? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Merhaba arkadaşlar. Elimde ASUS'un RX 6700 XT modeli var. 3 ay önce Vatan Bilgisayar'dan almıştım. Kartta bu aralar iyice artan cw sorunu başladı. Araştırdığım kadarıyla cw garanti kapsamına girmiyormuş performansı etkilemediği için. Ben yine de göndereceğim eğer iade olmazsa tüketici hakem heyetine gideceğim.
Merak ettiğim şeyler tüketici hakem heyeti, cw için tüketici lehine karar veriyor mu? İade olursa şayet güncel fiyatı üzerinden mi oluyor yoksa fatura bedeli mi? Çünkü benim aldığım tarihle şimdiki fiyatının arasında 3 bin lira civarı fark var. O zaman dolar 19.5 idi şimdi 27.

Çok pısırık bir iade etme nedeni, kart bozuk değil sonuçta. Çok yüksek ihtimal geri almazlar.

Büyük ihtimal boşuna uğraşacaksın tüm yaptıkların için. Tavsiyem şansına küs ve kullanmaya devam et.

ama sonuçta bu ses rahatsız edici bir ses baya bildiğin ıslık gibi ses çıkarıyor. Şimdi satmaya da kalksam alacak kişi de zaten bu ses varken almaz. Servisin zaten geri almaycağını biliyorum lakin tüketici hakem heyetinden leyhe karar çıkar mı?

ama sonuçta bu ses rahatsız edici bir ses baya bildiğin ıslık gibi ses çıkarıyor. Şimdi satmaya da kalksam alacak kişi de zaten bu ses varken almaz
Hocam kulaklığı takınca duymuyorsanız bence sorun yok, Ama illa da değiştireceğim diyorsanız denemek size kalmış. Hakem heyeti bir de uzun süren bir iş.

Hocam kulaklığı takınca duymuyorsanız bence sorun yok, Ama illa da değiştireceğim diyorsanız denemek size kalmış. Hakem heyeti bir de uzun süren bir iş.
kulaklıkla duyulmuyor hocam da yani şu havalar da kulaklık takmak da işkence resmen :) yaşadığım yer küçük bi şehir sanmıyorum çok uzun sireceğini. neyse bi deneyelim bakalım teşekkür ederim herkese.

Yazmayı unutmuşum bu arada kartı geri iade almışlardı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı