Ben annesi tarafından küçük yaşta terk edilmiş ve 5 yaşından 18 yaşına kadar babası ile yaşamakta olan bir arkadaşınızım. (ben okula 2 sene geç yazdırıldım) zamanında eğitim hayatında çok başarılı olmuş yatılı okula girmeye hak kazanmış fakat bazı sebeplerden ötürü gitmemiş, daha sonra bunun pişmanlığını aklım başıma erince çok çekmiş olan birisiyim. Hayatımda yaşadığım sıkıntılardan ötürü eğitim hayatımın son 4 senesinde okuldan yavaş yavaş kopmaya başlamış LGS sınavında anlık gelen bir duyguyla konu anlatım, test kitapları aldırmış fakat şu an dahi yüzlerini açıp bakmamış dolayısıyla sınava girmeyip ne iyi ne kötü bir Anadolu lisesine geçmiş ama gitmemiştim. Deprem olduğundan dolayı 9. sınıfı geçtim ve 10. sınıfta toparlandım okulun en başarılı 3-5 öğrencisinden birisiydim, 2. dönem olmuş 2. sınavlar başlamıştı fakat ne olduğunu bilmediğim şekilde ben okula yine gitmedim ve devamsızlıktan kaldım evet sadece okulun kapanmasına 2 ay vardı ve ben kaldım. Şu an hala 10. sınıfım okulun açıldığı ilk haftalarda yine gitmiyordum müdür, müdür yardımcısı, rehberlik öğretmeni geldi evime dinlemediler ancak gelmemi istediler ben dayanamadım gittiğimde daraldım ve yine gitmedim. Biraz zaman geçti sınıf öğretmenim aradı yardımcı olabileceğini söyledi gittim, daraldım ve şu an hala gitmemekteyim.
Asıl sorunuma gelecek olursak: ne hedefim var, ne amacım var, ne de bir hayalim var... Bir şey yapmak gelmiyor içimden, okumak için kitap aldım okumaya hevesim kalmadı, araştırmayı severdim araştırmaya hevesim kalmadı kısacası bir şey yaparken nasıl tarif edeceğim bilemiyorum ama "amaan neden yapayım elime ne geçecek" diyorum her gün aynı döngüde ilerliyorum eğer bir gün babam vefat ederse kimsem kalmayacak her şeyin farkındayım fakat bir şey yapasım gelmiyor içimden. Vaktinizi aldığım için özür dilerim öyle paylaşmak istedim içimdekileri.