Çok cesur bir kıyafet

Sakıncası yok fakat absürt, mantıksız, alakasız bir ilişki zaten ne alakası var? Kıyafet hiç cesur olur mu? Diye sorunca anlayacaksınız. Biraz zihin egzersizi.
Canlılara özgü kavramların nesnelerle ilişkilendirildiğinin farkındayım. Yalnızca tepki gösterilecek kadar gerekli miydi bu konu merak ettim.
 
İsteyen istediği gibi giyinir ve buna karışılmaması medeniyettir. Ama birileri açık giyinmemeyi üstünlük olarak görür ve açık giyinmek isteyene karşı üstünlük taslamaya ve yargılamaya kalkarsa o zaman işler çirkinleşir. Ortalığı karıştırmak için böyle konu açarsanız, ki niyetiniz de hiç iyi değil zaten; hak ettiğiniz gibi bir karşılık alırsınız insanlardan. Şimdi bu yoruma da alınganlık eder, oraya buraya çekmeye çalışırsınız gerçi. Sizin gibi, insanları taraflaştıran ve kalıba sokmaya çalışanlara karşıyım en başta.
 
Son düzenleme:
Kapasiteden bahseden sen tercih eğiliminden bi' habersin. Cesaret kavramı kıyafete değil giyen kişiye iliştiriliyor.

28 şubat zihniyeti bitmemiş anlaşılan. İnsanların giyimi kuşamı sizi ilgilendirmez, kimseyi de yargılayamazsınız. Yallah ar*bistana.

Bu arada; Süt ve süt ürünleri zararlı mı? iletine cevaben atılan nitelikli ve evrensel kaynakları, kuruluşları reddeddiğini görünce 2021 yılında bu tarz konulara takılmana şaşırmadım.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı