Çok dışlanmak

Değişik ilişkilerin var ailenle. Evet bir sınırı vardır.

Bende 14 yaşındayım 1.51'im bence benim boyuma göre normal kalıyor
Şaşırdım açıkçası. Benim arkadaş ta 13 yaşında 1.40 falan ama onunkinde genler çok etki etmiş. Sizi bilmem ama ideal 1.63 falandır.

Dediğiniz şeyde olabilir çünkü dediklerinizin aynısını yaşıyorum. Dediğiniz gibi normalde bir insanın karşı cinsle yaşadığını ben kendi arkadaşlarımla yaşıyorum çekinmek gibi. Ama benimle sohbete başlarlarsa hiç çekinmiyorum sadece sohbet başlatmaktan çekinirim.

Bu forum entelektüel ilgilere giriyor. Ondan olduğundan fazla Asperger var bence. Birde erkek çok.

Şaşırdım açıkçası. Benim arkadaş ta 13 yaşında 1.40 falan ama onunkinde genler çok etki etmiş. Sizi bilmem ama ideal 1.63 falandır.
Benim genetik büyüme hormonu eksikliğim var. Beynimin yeterli derecede büyüme hormonu salgılamaması ile başlıyor bu hastalık. Bazı kişilerde beyninde tümör olduğu için falan oluyor ancak bende yok o. Bende genetik direkt olarak beyinin yeterli üretmemesinden kaynaklı.

Gerçek arkadaşı bulmaya bak, her şeyin zamanı var ve boy konusunda erkekler kimseyi dışlamaz aksine futbol ortamı seni içlerine katar. Kızlara çok bulaşma daha çok zaman var onlar için, 2-3 arkadaştan fazlası zarar bence. İlla kafa dengin vardır başka sınıflarda falan.

Zaten gerçek aşktan anlayan bir insan orada burada gördüğü kızdan hoşlanıyorum demez. Övünmek gibi olmasın ama bence şuanki yaşıtlarımdan bunu en iyi anlayan nadir kişilerdenim. Adam gerçekten aşık oldum dedikten 2 gün sonra cevabını alınca aslında değildim diyor. Ben gerçek aşktan yanayım gerçekten aşık olmadığım sürece hiç bir kıza sevgili muhabbeti yapmam. Şuanda 5. Sınıf çocuklar bile bu muhabbeti yapıyor çıldıracağım 5. Sınıfta ne bu hız? Zevk için olmaz bu işler tiksiniyorum yani.

Asperger kişilerde beyninde bir sorun oluyor benim genelde gördüğüm kadarıyla. Otizm Spektrum Bozukluğunda Endokrin Bozucuların Rolü Var mıdır? birde bu dediğin şey buysa otizmle ilgili bu.

Asperger kişilerde beyninde bir sorun oluyor benim genelde gördüğüm kadarıyla. Otizm Spektrum Bozukluğunda Endokrin Bozucuların Rolü Var mıdır? birde bu dediğin şey buysa otizmle ilgili bu.
Yok dediğim şey bu değil.

Benim dediğim şey şu:

Hipofiz bezinden salgılanıyor.

Onu bende anlayamıyorum maalesef. 7. sınıfta ki tipler geliyor yok kız Ark'ım var yok sewim var anlayamıyorum bu insanları ben 7. sınıfta tabii birine aşık oldum ama söylemedim öyle geçip gitti o da şimdikiler acayip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…