Çok dışlanmak

Ha o zaman alakasız.

O yaşlarda bunlar normal. Sen olgunsun demek ki.

Bana her şeye normal diyorsun diyorlardı.

Son düzenleme:
O yaşlarda bunlar normal. Sen olgunsun demek
Olgun bir insanım herhalde ancak arkadaş ortamında ciddi olamıyorum komik bile olmayan saçma espriler yapıyorum ancak bazen de baya güldürmeyi başarıyorum

Kendi halimde içten içe olgunum denilebilir. Ha bir de aile ortamında.

Bana dememişsiniz kusura bakmayın etiketi yanlış görmüşüm

Espri anlayışın farklı olabilir zaman.

İki kez tagledim pardon. Gerçi bana da öyle geliyordu. Yetişkin gibi davranıyorum birde.

Espri anlayışın farklı olabilir zaman.

İki kez tagledim pardon. Gerçi bana da öyle geliyordu. Yetişkin gibi davranıyorum bir de.

O zamanlar aşka meşke ayıracak vaktim yoktu tabii ki 3-4 tane arkadaş yaptım sonra bir baktım LGS şu an lise 2'yım gene aynı aşka meşke ayıracak vaktim yok. Bir de çoğu zaman olgunsun lafını duyarım bende kendimi çok çocuksu sanıyordum.

En azından içinde bir şey kalmamıştır arkadaşının.
İçinde bir şey olmadığına o kadar eminim ki. Her hafta reddediliyor bu kez başka birine geçiyor.

Bu arada oldu da sohbet kapanırsa Discord'dan konuşabiliriz.

Discord'um: Pasa #3810

Düzelttim emoji olarak algıladı da

@Win9x bu arada şuanki sohbetimizde otizmli biri gibi gözüküyor muyum yani şu mesajlarıma bakarak "ah evet bu otizmli biri olabilir" gibi bir şey der miydiniz? Gerçi yazıyla yüz yüze konuşmak aynı şey değildir.

Yok şimdi normal gözüküyorsun.

Hocam alakası yok kafa dengi bir tipsin.

17 yaşındayım bu zamana kadar bir elin parmağı kadar gerçek arkadaşım olmadı şimdiki tanıdıklarım sadece öylesine takılmalık kişiler yalnızlık bir zamandan sonra nefret ettiriyor ben bile ağladım sinir krizi geçirdim niye arkadaşım olmuyor diye ama artık %90 olgunlaştım diyebilirim yalnız idare edebiliyorum ama sonsuza kadar yalnız kalacağınıda düşünme dostum yalnızlık Allah'a mahsustur ileride belki bir kısmetin ya da iyi bir dostun olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…