Çok duygusal bir insanım

glikojen

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Babam ikinci elden kötü bir bilgisayar almış 400 liraya, kendi bilgisayarı bozulmuş 20 senelik ve ben buna üzüldüm. PC'mi istedi babam, bende dedim ki "baba benim bilgisayarda oyundan başka bir şey yok" dedim. Ayrıca PC'yi babam aşırı uzun bir süre kullanacaktı. Ne yapmalıyım sizce? Elimde ek bir kasa yok, bir laptop var ve aşırı kalitesiz. Bir oyunu bile açsam direkt kasar, zaten boşta 60 derece PC. Bana bir yol gösterin hocalarım.

@Ülküsüz, adamın durumu olmayabilir. Kimsenin ne olduğunu bilemezsiniz, ön yargıyla yaklaşmak doğru olmaz.
@glikojen, o kadar para kazanıyorsa kendine alsın bir bilgisayar. Garip açıkçası.

@Ülküsüz, adamın durumu olmayabilir. Kimsenin ne olduğunu bilemezsiniz, ön yargıyla yaklaşmak doğru olmaz.
@glikojen, o kadar para kazanıyorsa kendine alsın bir bilgisayar. Garip açıkçası.

Hocam düğünlerden falan 500 ₺ alıyorlar (2000 ₺ normalde ama garsonlara vs. dağıtılıyor)
Zaten son birkaç senedir ev satamıyorlar
Şu anda beden eğitimi öğretmenliği yapmıyor, atanamadı
Ücretli olarak özel eğitimden de 2400 ₺ geliyor.
Ek olarak vergileri düşünürsek sonra elektrik su masrafları falan olsa aşırı aşıyor bütçeyi.
PC ve içindeki oyunlar babanızdan değerliyse umursamayın takılsın o 2. el PC ile :)

Yani baban kendisine idareten düzgün bir pc alana kadar oyunlardan uzak kal , çok zor değil herhalde :D
PC'den de ödev veriyor öğretmenler, diğer PC'de yetmiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı