8k video açmak.
Dediğim gibi, elimde 17-18 senelik bir bilgisayar var. Bu bilgisayara yatırım yapmayacağım, satmayacağım, birisine vermeyeceğim. Bunlar dışında yazılımsal olarak yapabileceğim çılgın şeyler var mı merak ettiğiniz? Bilgisayarın bozulması çok önemli değil fakat ilk başta bilgisayar bozmayan önerileri yaparım. Örnek öneri: Virüs yüklemek.
CPU mining deneyebilirsin merak ettim acaba getirisi ne olur acaba.
Steam donmadan açsa![]()
sanırım günlük 1 kuruş verebilir şuan i5-7200U ile yapıyorum verus coin kazıyorum bugün ortalama 7 8 saatte 0.4 dolar kazandım ama günlük 1 kuruştan aylık 30 kuruş nerden baksan zararEvet bunu yap
Dediğim gibi, elimde 17-18 senelik bir bilgisayar var. Bu bilgisayara yatırım yapmayacağım, satmayacağım, birisine vermeyeceğim. Bunlar dışında yazılımsal olarak yapabileceğim çılgın şeyler var mı merak ettiğiniz? Bilgisayarın bozulması çok önemli değil fakat ilk başta bilgisayar bozmayan önerileri yaparım. Örnek öneri: Virüs yüklemek.
Eski oyunları oynayabilirsiniz. (sistemi parçalama virüs yükleme vb. şeyleri yapmayın)
Neden hocam? Zaten bilgisayar aşırı eski Far Cry 1 20 30 FPS zor açıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.