Çok fazla düşünmek

Mavi1934

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar uyku düzenimde bozulduğu için geceleri düşüncelerimle baş başa kalıyorum. Ve bu artık geceleri değil sabahlara da taşmaya başladı çok düşünmekten kafayı yiyeceğim bunun için ne yapabilirim? Gerçekten çok kötü bir durumdayım artık kendime zarar vermeye başladım. Bu yüzden az önce uykumdan uyandım ve düşünmekten uyuyamadım tekrar.

Bu kadar kritik ne düşünüyorsun hocam ben umursamaz biriyimdir mesela hiç kafaya takmam

Düşündüğün şey nedir ? Söylemek istemiyorsan da açıklayayım yine de, bu hayatta her şeyi takarsan, düşünürsen huzurun bozulur. Huzur kafanın içindeki rahatlıktır sonuçta. Bu düşünceleri isteyerek yaptığını sanmıyorum düzelmek için yazmışsın sonuçta buraya. İstemsiz düşüncelerini artık kafanda bırakmaya karar verip bir şeylerle uğraşırsan azar azar kurtulursun. Uzun zamandır olup gerçekten aşırı derece rahatsız ediyorsa psikiyatriye gidin.

Aynı sorun bende var. Ne zamandır var bilmiyorum ama belki de aylardır bu sorunu yaşıyorum bende. Gece telefonu vs. de bırakıyorum fakat beynim mi izin vermiyor uyumama anlayamadım gitti. İleri zaman ki hayatımı düşünüyorum ( gelecek kaygısı değil sadece kötü anlamlı anlamayın) hayaller kuruyorum bu böyle olur bu şöyle olur gibisinden kötü şeyler de düşünmüyorum fakat uyuyamıyorum, anılarım aklıma geliyor arkadaşlarım. Bilmiyorum nasıl çözeceğimi. Normalde insanlar dertlerini düşünmekten uyuyamaz ama benimki biraz farklı.

Aynı sorun bende var. Ne zamandır var bilmiyorum ama belki de aylardır bu sorunu yaşıyorum bende. Gece telefonu vs. de bırakıyorum fakat beynim mi izin vermiyor uyumama anlayamadım gitti. İleri zaman ki hayatımı düşünüyorum ( gelecek kaygısı değil sadece kötü anlamlı anlamayın) hayaller kuruyorum bu böyle olur bu şöyle olur gibisinden kötü şeyler de düşünmüyorum fakat uyuyamıyorum, anılarım aklıma geliyor arkadaşlarım. Bilmiyorum nasıl çözeceğimi. Normalde insanlar dertlerini düşünmekten uyuyamaz ama benimki biraz farklı.

Aynı şekilde benim hem geleceğim, hem ilişkim hakkında kaygılarım var ve kafayı yiyorum. Zaman geçmiyor hiçbir şey zevk vermiyor ne yapacağımı bilmiyorum.

Düşündüğün şey nedir? Söylemek istemiyorsan da açıklayayım yine de, bu hayatta her şeyi takarsan, düşünürsen huzurun bozulur. Huzur kafanın içindeki rahatlıktır sonuçta. Bu düşünceleri isteyerek yaptığını sanmıyorum düzelmek için yazmışsın sonuçta buraya. İstemsiz düşüncelerini artık kafanda bırakmaya karar verip bir şeylerle uğraşırsan azar azar kurtulursun. Uzun zamandır olup gerçekten aşırı derece rahatsız ediyorsa psikiyatriye gidin.

Psikiyatriye gittim. İlaç verildi bunu üstüne benim panik atağım var. Sakinleşmek ve rahatlamak için ilaç verdi fakat ihtiyacım oluyor ama ailem kalbimdeki sorun yüzünden kullanmama izin vermiyor. Bu yüzden elimden bir şey gelmiyor düşünmekten ve kafayı yemekten başka.

Düşündüğün şey nedir? Söylemek istemiyorsan da açıklayayım yine de, bu hayatta her şeyi takarsan, düşünürsen huzurun bozulur. Huzur kafanın içindeki rahatlıktır sonuçta. Bu düşünceleri isteyerek yaptığını sanmıyorum düzelmek için yazmışsın sonuçta buraya. İstemsiz düşüncelerini artık kafanda bırakmaya karar verip bir şeylerle uğraşırsan azar azar kurtulursun. Uzun zamandır olup gerçekten aşırı derece rahatsız ediyorsa psikiyatriye gidin.

Huzurumun bozulduğunu ya da bozulacağını ben de biliyorum. Artık uyku uyuyamıyorum son 3 gündür 3-4 saatlik uyku ile ayaktayım uyuyacağım sırada düşünmeye başlıyorum. Bunun önüne geçemiyorum. Daha önce sevgilim vardı onun sayesinde gerçekten çok iyiydim. Ama onunla da sorunlar yaşayınca ve ayrılınca bu ikiye katlandı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı