Çok fazla mastürbasyon yapmak

Garbarius Fan

Hectopat
Daha fazla  
İlk mastürbasyonumu geçen sene yaptım ve yaptıktan sonra 4 ay yapmadım. Sonra yaptıktan sonra 2 ay yaptım sonra 1 ay boyunca 4 kez yaptım ben belki bırakırım diye cesaretimi toplayıp sevdiğim kişiye açıldım ve reddedildim. Asıl kırılma noktası burada. Çünkü buradan sonra her gün yapmaya başladım ne yapmalıyım?

İlk mastürbasyonumu geçen sene yaptım ve yaptıktan sonra 4 ay yapmadım. Sonra yaptıktan sonra 2 ay yaptım sonra 1 ay boyunca 4 kez yaptım ben belki bırakırım diye cesaretimi toplayıp sevdiğim kişiye açıldım ve reddedildim. Asıl kırılma noktası burada. Çünkü buradan sonra her gün yapmaya başladım ne yapmalıyım?
Dopamin eksikliği yaşıyorsunuz. Vücut en kolay dopamini sizin belirtiğiniz durumda arıyor. Bu beynin sadece kolaya kaçışı. Dopamini başka şeylerde bulun.

Haftada 1-2 kere hayal gücü ile yapılandan zarar geleceğini düşünmüyorum. Forumda bir arkadaş hiç yapılmamalı diyordu, ona katılmıyorum ama uyulabilir. Hayal gücü dediysek komşu Neriman teyze falan olmayacak, abartı olmayacak. Hiçbir şekilde malum site kullanma. İnstagram gibi yerlerde kendini teşhir eden kız gelince "ilgilenmiyorum" tuşuna bas ve hemen videoyu atla.

Dopamin eksikliği yaşıyorsunuz. Vücut en kolay dopamini sizin belirtiğiniz durumda arıyor. Bu beynin sadece kolaya kaçışı. Dopamini başka şeylerde bulun.
Katılıyorum. Spora başlamak harika olur.

Sırf bir kız reddetti diye başkasıyla konuşmamazlık yapma. Başka kızlara yönel. Bu dediğimde ciddiyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı