Steam Çok fazla oyun iadesi sorun oluşturur mu?

techno137

Decapat
Büyük hata yapıp 15 tane hiç oynamayacağım oyun aldım. Bunların hepsini Steam cüzdana iade edip 3 AAA oyun almayı düşünüyorum, Steam kısıtlama getir mi hesabıma? (oyunların hiçbirini oynamadım 2 gün oldu alalı)

Büyük hata yapıp 15 tane hiç oynamayacağım oyun aldım. Bunların hepsini Steam cüzdana iade edip 3 AAA oyun almayı düşünüyorum, Steam kısıtlama getir mi hesabıma? (oyunların hiçbirini oynamadım 2 gün oldu alalı)

Eğer daha önceden de benzer iade işlemi yapmadıysanız bir problem olacağını sanmıyorum. Artı Steam Cüzdan'a iade etmek istiyorsanız daha iyi bence en azından paranızı Steam içinde harcamayı düşündüğünüzü gösterir.

Ben bu indirimlerde 70 civarı oyun aldım, 12 tanesini iade ettim (Kredi kartıma) hepsini de kabul ettiler ama forumda bazı arkadaşlara çok fazla iadenin iade hakkının durdurulmasına sebep olacağı gibi bir uyarı gitmiş bilemiyorum kişiden kişiye değişiyor herhalde durumlar.

Çok fazla iade edersen tabii ki de.
iadeler Steam üzerinden ürün alımında risk faktörünü ortadan kaldırmak üzere tasarlanmıştır, oyunları elde etmek için ücretsiz bir yol olarak değil. İade hizmetini kötüye kullandığınızı düşünürsek, bunları size sunmayı durdurabiliriz. İndirimden hemen önce alınmış bir ürünün iade edilerek ardından indirimli fiyatıyla satın alınmasını kötüye kullanma olarak değerlendirmiyoruz.

1 günde iade yapcaklarını sanmıyorum en az 4-5 gün bulur hatta daha fazla yoğunluk var. Yarında indirim bitiyor.

Evet iadeyi hızlıca kabul ediyorlar ama iadenin tamamlanması süre alıyor o arada indirimler biteceği için bence en mantıklısı kredi kartına iade talep etmek. İndirimde almak istediğiniz oyunları esktra olarak tekrar almak yarın akşam 8'e kadar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı