Steam Çok fazla oyun iadesi sorun oluşturur mu?

Cok fazla iade yaparsan, ileride yapacagin iadeleri kabul etmeyebiliyorlar.
Söyle bir yazi gönderiyorlar.
Yakın zamanda çok fazla iade talep ettiğiniz görülüyor. Satın alımlarınıza dair çok sık sorun yaşıyorsanız bu sorunlarla ilgili size yardımcı olabilmemiz için lütfen başka bir destek talebi gönderin.
Steam İade Politikası'nın amacının, oyunları ücretsiz denemek olmadığını lütfen unutmayın. İade sisteminin bu amaçla kullanıldığını tespit etmemiz durumunda ileride yapacağınız iade taleplerini reddedebiliriz.

Büyük hata yapıp 15 tane hiç oynamayacağım oyun aldım. Bunların hepsini Steam cüzdana iade edip 3 AAA oyun almayı düşünüyorum, Steam kısıtlama getir mi hesabıma? (oyunların hiçbirini oynamadım 2 gün oldu alalı)
Kötüye kullanım fark edilirse, yetki elinizden alınabilir. Kendi sayfasında böyle yazıyor. Ama siz yanlışlıkla almışsınız. Sorun çıkmaz diye düşünüyorum.

Cok fazla iade yaparsan, ileride yapacagin iadeleri kabul etmeyebiliyorlar.
Söyle bir yazi gönderiyorlar.
Yakın zamanda çok fazla iade talep ettiğiniz görülüyor. Satın alımlarınıza dair çok sık sorun yaşıyorsanız bu sorunlarla ilgili size yardımcı olabilmemiz için lütfen başka bir destek talebi gönderin.
Steam İade Politikası'nın amacının, oyunları ücretsiz denemek olmadığını lütfen unutmayın. İade sisteminin bu amaçla kullanıldığını tespit etmemiz durumunda ileride yapacağınız iade taleplerini reddedebiliriz.

Ben bir ara bu mesajı almıştım o zamandan sonra ayda yılda 1 oyun iade etmeye başladım şu an bir sıkıntı yaşamıyorum. Yani arkadaşa önerim böyle bir şeye girişmemesi.

Arkadaşlar daha önce bu şekilde toplu iade yapmadıysa bir sorun yaşayacağını sanmıyorum.

Burada bence önemli olan şu, iade talep eden kişinin diğer alımlarına bakıyorlardır muhtemelen önce. Aldığınız tüm oyunları ya da hemen hemen hepsini iade ettiyseniz iade banı için uyarı yolluyorlardır, ama örneğin zaten başka bir çok oyun almışsanız ve bir kısmını iade ediyorsanız sorun olmayacağını düşünüyorum.

Ben bu indirimlerde 70 civarı oyun aldım ve 12 tanesini (iade ettiğim oyunlar 100-260 TL fiyat aralığında olan oyunlardı) iade ettim hiç bir sorun çıkmadı. Ancak sepetimde yine bu indirimlerde aldığım daha yüksek fiyatlı oyunlar da var bu sebeple bir problem çıkarmadıklarını düşünüyorum.

Arkadaşımız da 3 tane AAA oyunu alacağını belirtmiş, benim tavsiyem oyunları iade ederken almış olduğu oyunu daha kaliteli 3 oyuna bütçe açmak için iade etmek istediğini belirterek iade talebi oluşturursa bence kabul ederler.

Yani iade taleplerini şimdi girin, sonra da almak istediğiniz 3 oyunun alımını yapın (yarın indirim bitene kadar yapmazsanız fiyatları değişecek çünkü) o arada zaten iade taleplerini incelediklerinde bu oyunları aldığınızı görecekleri için sorun teşkil etmez diye düşünüyorum.

Ancak tekrar etmek gerekirse daha önce de benzer eylemler yapmadıysanız bu durum söz konusu, profilinizde sık sık oyun alıp iade ettiyseniz problem çıkarabilirler tabi ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı