Çok fazla takıntım var ve fazla merakım var

melposicionsj

Hectopat
Öncelikle selamlar çok fazla olmazdı ama bu 2 aydır çok fazla yaşıyorum her şeye takılıyorum her şeye merak ediyorum merak da kötü anlamda birazdan anlatacağım.

Merak ise şöyle kıskançlık arası bir şekilde merak ediyorum işte bu neden oraya gitti neden böyle yaptı neden bana cevap vermiyor konuşurken isteksiz konuşuyor hep bunları merak ediyorum.

Ve bundan aşırı rahatsız oluyorum çözümü ise bende şarkı dinlemek ağlayıp kendine gelmek bu seferde içim daralıyor sizin önerebileceğiniz bir şey var mı detay sorabilirsiniz cevap veririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kıskançlık anlamında merak iyi değil. İleride başınıza iş alabilirsiniz. Boşuna "Ya meraktan, ya...." dememişler.

Kıskançlık anlamında merak iyi değil. İleride başınıza iş alabilirsiniz. Boşuna "ya meraktan, ya..." dememişler.

Şöyle kıskançlık tanıdığım birisi ile tanıdığım kişi konuşursa hiçbir sıkıntı yok ama tanımıyorsam kıskançlık her zaman olur ya da büyük ihtimalle kıskancım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı