Çok fazla terliyorum

wallendorrr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar biliyorsunuz havalarda sıcakladı terlememiz çok tamam ama benimki anormal bir terleme kafamdan bildiğin su dökmüşler gibi ter akıyor burnumdan süzülüyor. Namaz kılarken olsun klimalı yerde bile terler mi insan. Dışarı çıkamıyorum yemin ederim kılın bile çok fazla terliyorum kısa kolluyla dolaşıyordum evde dışarıda. Bir rahatsızlığım var mı diyeceğim de yok yani 17 yaşımdayım boyum 178 kilom 86. kilodan olabilir mi acaba fazla terlemem?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani değil gibi hocam. Bence bir doktora görünün ter bezleriniz baya çalışıyor gibi. Hem iyi hem kötü. Vücudundaki suyu atıyorsun yani bana göre iyi ama bazen rahatsız edici olabiliyor.

Doktora görünmelisin. Kan değerlerine baktır. Artı olarak yapabileceğin şey, kıllarını kesmen olacak. Kıllar genelde bunaltır ve terletir insanları.

Arkadaşlar biliyorsunuz havalarda sıcakladı terlememiz çok tamam ama benimki anormal bir terleme kafamdan bildiğin su dökmüşler gibi ter akıyor burnumdan süzülüyor. Namaz kılarken olsun klimalı yerde bile terler mi insan. Dışarı çıkamıyorum yemin ederim kılın bile çok fazla terliyorum kısa kolluyla dolaşıyordum evde dışarıda. Bir rahatsızlığım var mı diyeceğim de yok yani 17 yaşımdayım boyum 178 kilom 86. kilodan olabilir mi acaba fazla terlemem?

Kıllarını kesebilirsiniz ve yediğin şeyler çok etkiler özellikle fazla yağlı ve acı şeyler terletir.

Aynısını sporda yaşıyorum millet dümdüz terlese bile belli olmuyor benim saçlarım duş almışım gibi Full sırıl sıklam oluyor ağzımdan yüzümden yere ter damlıyor.

Kesinlikle normal değil şöyle söyleyeyim ben antrenman üstüne 1 saat koşu yapınca öyle terliyorum siz spor yapmadan böyle terliyorsunuz.

Benim de nedense durup dururken alnım terliyordu, doktora zaten kan verecektim bu terlemeyi de bahsetmedim. Bugün tahlilim çıktı ama TSH 4'ün sadece yüksek olduğunu gördüm. Biraz baktığımda tiroit ile alakalı olduğunu fark ettim. Doktora tahlili götürdüğüm zaman konuşacağım bu hususu.

Siz de bir kan tahlili verseniz iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı