Çok fena tutuldum

Hocam aslında o okula sık sık gitmeye başlasanız olabilir. Annesine de ilgili ve sevecen davran olabilir belki. Konuyu okurken ben mutlu oldum. Hayırlısı olsun bakalım.

Ha birde çayları boyanan sınıfa bıraktıktan sonra müdür odasının önünden geçti sevdiceğim. Bende o arada DYS de yazı kaydediyordum. Tam da sayfa yüklenirken kafamı kapıya çevirdim. Çok güzel karşılaştık. Doya doya baktım. Ama bu kadar acı çekeceğimi bilseydim okula bile gitmezdim

Genede bir hoca neden kızını şey yapar. Ben olsam; Hadi ver kızınıda gidelim. Derdim.

Hocam aslında o okula sık sık gitmeye başlasanız olabilir. Annesine de ilgili ve sevecen davran olabilir belki. Konuyu okurken ben mutlu oldum. Hayırlısı olsun bakalım.
Annesiyle çok iyi geçiniyoruz zaten ama ben şehir dışında okuduğum için gelemiyorum. Geldiğimde de hafta sonu oluyor. Ama olsun artık o okulda çok güzel bir anım oldu ne tarafa baksam onu hatırlayacağım. O kadar güzel baktık ki birbirimize bir kaç dakika sonra başka bir bayan öğretmen geldi yanıma o bakışlarını pek sevmedim dedi sırıttı ve gitti

Yaş 20 olduğu zaman bu olayı hatırlayıp ben eskiden çok safmışım deyip bu olayı hatırladığın her zaman utanacaksın. Seni kötülemek için söylemiyorum ama böyle olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…