Çok fena tutuldum

Keşke troll olsa. Ciddi anlamda kötü oldum. Öğlenden beri PC başında saçma sapan müzikler dinleyerek geçirdim bunca zamanı. Ailemde fark etti. Ama onlar yurda gideceğim için hüzünlü olduğumu zannediyor.

Hocam aslında o okula sık sık gitmeye başlasanız olabilir. Annesine de ilgili ve sevecen davran olabilir belki. Konuyu okurken ben mutlu oldum. Hayırlısı olsun bakalım.

Ha birde çayları boyanan sınıfa bıraktıktan sonra müdür odasının önünden geçti sevdiceğim. Bende o arada DYS de yazı kaydediyordum. Tam da sayfa yüklenirken kafamı kapıya çevirdim. Çok güzel karşılaştık. Doya doya baktım. Ama bu kadar acı çekeceğimi bilseydim okula bile gitmezdim :(

Maalesef okulda hademe yok. İşkur vermişti ama geçici
Dediğim gibi okulun ufak tefek işlerini babam ben birde gönüllü bir öğretmen yapıyoruz
Öğretmen şakasına takılıyor birazda ama insanın hoşuna gidiyor
Mantar tabancası da bir öğretmenin çocuğunun
Genede bir hoca neden kızını şey yapar. 😃 Ben olsam; Hadi ver kızınıda gidelim. Derdim.

Hocam aslında o okula sık sık gitmeye başlasanız olabilir. Annesine de ilgili ve sevecen davran olabilir belki. Konuyu okurken ben mutlu oldum. Hayırlısı olsun bakalım.
Annesiyle çok iyi geçiniyoruz zaten ama ben şehir dışında okuduğum için gelemiyorum. Geldiğimde de hafta sonu oluyor. Ama olsun artık o okulda çok güzel bir anım oldu ne tarafa baksam onu hatırlayacağım. O kadar güzel baktık ki birbirimize bir kaç dakika sonra başka bir bayan öğretmen geldi yanıma o bakışlarını pek sevmedim dedi sırıttı ve gitti

Arkadaşlar babam okul müdürü. Bugün beni okulun boya işleri vs. var okula gel yardım edersin falan dedi. Ben tamam dedim okula gittik. Okulda da bir öğretmen var benim yaşımda da kızı var. Bana sürekli "damat" diyordu. Seni kızıma alacağım diyordu. Okula gelenlere bakın benim damadıma falan diyordu. Ben pek sallamıyordum. Bugün kız da okula gelmişti. Tabiri caizse melek gibi bir kız. Okula da diğer öğretmenin çocuğu mantar tabancası getirmiş bana versene dedim. Tabancayı aldıktan sonra 2 el babama attım. Sesi duymuş olmalı. Bana baktı sonra sınıfın birine girdi. Ben koşa koşa sanki suikast gibi yanaştım 2 el ateş ettim mantar tabancasıyla. "yapma" dedi ellerini teslim oluyor gibi yaptı. Çok hoşuma gitti. Gün boyu bakıştık. Tam boya yaparken çay getirdi (yanımdaki hocayla bana). En son giderken arabaya bindi. Ben okulun kapısına yaslandım bakışarak ayrıldık. Sabahın 9'undan öğlen 1.20'ye kadar 150 metrekare okulda birlikteydik. Şimdiyse aklım hala onda. Ben aşık olmazdım diyordum yemek bile yiyemiyorum. Instagram'ı yok çok aradım. Annesinin Instagram'ı var ama onunla da olacak şey değil. İşin kötü tarafı ben şehir dışında okuyorum ve pazar günü yurda gideceğim. Sanırım bir daha asla göremeyeceğim. Fikirlere açığım.
Not: Okuldaki PC'lere format, tamir vs. yapıyorum. Damadı olacağım hocanın bilgisayarını bozup hesap eşitlemek için telefonunu isteyip rehberden kızın numarasını bulabilirim. Ama çok geç kaldım her şey için.
Yaş 17.
03.09.2021
Aşık oldum.
İlk kez...

Yaş 20 olduğu zaman bu olayı hatırlayıp ben eskiden çok safmışım deyip bu olayı hatırladığın her zaman utanacaksın. Seni kötülemek için söylemiyorum ama böyle olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı