Çok fena tutuldum

Bu aşk değil, hoşlantı. Aşık olduğunuz kişinin huylarına, karakterine, size karşı olan davranışlarına ve daha bir çok şeye aşık olursunuz. Dış görünüşüne değil. Unutursunuz, boş verin.

İnşallah unuturum. Yoksa ben bu hislerle pek mutlu olacağımı sanmıyorum. Boğazıma bir şey oturdu dünden beri gitmiyor. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Çok kararsızım

Pazartesi okula git. Okul çıkışı bekle, çıkışta konuş. Bu kadar basit.

Ha tabii biraz oyuncu, biraz da sanki tesadüfi gibi bir hava vermen lazım. Direkt camış gibi onu beklediğini hissettirme, bunu yapmak sana kalıyor çünkü ben konuşmalarınızı bilmiyorum.
Hoşlantısının sonuna kadar gitsin işte. Hoşlanmayla başlar bu işler, hoşlandığın için adım atarsın, sonra işler yaver giderse yavaş yavaş aşk başlar. Başka türlü nasıl aşk falan başlayacak?

Hocam siz çok yanlış anlamışsınız olayı.
Okul olarak bahsettiğim yer onun annesi ve benim babamın görev yaptığı okul.
Seminer için geliyorlardı. cuma günü de son gündü. Son gün gittim okula.
Onun da ilk gelişiydi galiba.

Son çare okulun 2. günü annesine mesaj atacağım.
Hocam bize şu dersten performans ödevi verildi de aklıma takılan bir kaç soru var kızınıza nasıl ulaşabilirim şeklinde. O da benim niyetimi anlar herhalde iyi niyetle karşılık verir diye düşünüyorum.

BURAYA YAZIYORUM. O GÜN GELECEK ''Beyler başardım. Hayallerime ulaştım'' DİYECEĞİM...

Yaşandı hepsi.

İnşallah hocam. Daha ileriye giderseniz bebeğin adını da artık Technopat koyarsınız. : )

Hocam doğum gününüz kutlu olsun

Kızın yanına git, yatır masaya

telefonunun numarasını iste. Eğer ki hocanız size bakıp gülüyorsa belki kız da annesine bir şeyler söylemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…