Çok fena tutuldum

Bu aşk değil, hoşlantı. Aşık olduğunuz kişinin huylarına, karakterine, size karşı olan davranışlarına ve daha bir çok şeye aşık olursunuz. Dış görünüşüne değil. Unutursunuz, boş verin.
İnşallah unuturum. Yoksa ben bu hislerle pek mutlu olacağımı sanmıyorum. Boğazıma bir şey oturdu dünden beri gitmiyor. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Çok kararsızım

Dediğim gibi benim bir kere daha okula gitme şansım olsa zaten hocanın telefonundan Google hesabı eşitlemeyle her türlü çözerim. Zaten dün diyordu damat benim bilgisayar internete bağlanmıyor bı bakar mısın diye( USB alıcı kaynaklı hata)
Bende salak gibi hocam boyadan sonra vakit kalırsa bakayım dedim. Kafam o kadar dalgın ki ne yapacağım bilemiyorum. En son çare annesine yazacağım. Numarasıni almak için.
Biraz daha beklemeye vakti bir şekilde geçirmeye çalışıyorum. Sanırım olmayacak ama böylelikle unutacağım başka yolu yok. Uyuduğum 5 saat uyku dan kalkışım bile "aha instasını buldum" şeklinde oldu. Rüyadan ibaretmiş...
Pazartesi okula git. Okul çıkışı bekle, çıkışta konuş. Bu kadar basit. :)

Ha tabii biraz oyuncu, biraz da sanki tesadüfi gibi bir hava vermen lazım. Direkt camış gibi onu beklediğini hissettirme, bunu yapmak sana kalıyor çünkü ben konuşmalarınızı bilmiyorum.
Bu aşk değil, hoşlantı. Aşık olduğunuz kişinin huylarına, karakterine, size karşı olan davranışlarına ve daha bir çok şeye aşık olursunuz. Dış görünüşüne değil. Unutursunuz, boş verin.
Hoşlantısının sonuna kadar gitsin işte. Hoşlanmayla başlar bu işler, hoşlandığın için adım atarsın, sonra işler yaver giderse yavaş yavaş aşk başlar. Başka türlü nasıl aşk falan başlayacak?

Pazartesi okula git. Okul çıkışı bekle, çıkışta konuş. Bu kadar basit. :)

Ha tabii biraz oyuncu, biraz da sanki tesadüfi gibi bir hava vermen lazım. Direkt camış gibi onu beklediğini hissettirme, bunu yapmak sana kalıyor çünkü ben konuşmalarınızı bilmiyorum.

Hoşlantısının sonuna kadar gitsin işte. Hoşlanmayla başlar bu işler, hoşlandığın için adım atarsın, sonra işler yaver giderse yavaş yavaş aşk başlar. Başka türlü nasıl aşk falan başlayacak?
Hocam siz çok yanlış anlamışsınız olayı.
Okul olarak bahsettiğim yer onun annesi ve benim babamın görev yaptığı okul.
Seminer için geliyorlardı. cuma günü de son gündü. Son gün gittim okula.
Onun da ilk gelişiydi galiba.

Son çare okulun 2. günü annesine mesaj atacağım.
Hocam bize şu dersten performans ödevi verildi de aklıma takılan bir kaç soru var kızınıza nasıl ulaşabilirim şeklinde. O da benim niyetimi anlar herhalde iyi niyetle karşılık verir diye düşünüyorum.

BURAYA YAZIYORUM. O GÜN GELECEK ''Beyler başardım. Hayallerime ulaştım'' DİYECEĞİM...

Arkadaşlar babam okul müdürü. Bugün beni okulun boya işleri vs. var okula gel yardım edersin falan dedi. Ben tamam dedim okula gittik. Okulda da bir öğretmen var benim yaşımda da kızı var. Bana sürekli "damat" diyordu. Seni kızıma alacağım diyordu. Okula gelenlere bakın benim damadıma falan diyordu. Ben pek sallamıyordum. Bugün kız da okula gelmişti. Tabiri caizse melek gibi bir kız. Okula da diğer öğretmenin çocuğu mantar tabancası getirmiş bana versene dedim. Tabancayı aldıktan sonra 2 el babama attım. Sesi duymuş olmalı. Bana baktı sonra sınıfın birine girdi. Ben koşa koşa sanki suikast gibi yanaştım 2 el ateş ettim mantar tabancasıyla. "yapma" dedi ellerini teslim oluyor gibi yaptı. Çok hoşuma gitti. Gün boyu bakıştık. Tam boya yaparken çay getirdi (yanımdaki hocayla bana). En son giderken arabaya bindi. Ben okulun kapısına yaslandım bakışarak ayrıldık. Sabahın 9'undan öğlen 1.20'ye kadar 150 metrekare okulda birlikteydik. Şimdiyse aklım hala onda. Ben aşık olmazdım diyordum yemek bile yiyemiyorum. Instagram'ı yok çok aradım. Annesinin Instagram'ı var ama onunla da olacak şey değil. İşin kötü tarafı ben şehir dışında okuyorum ve pazar günü yurda gideceğim. Sanırım bir daha asla göremeyeceğim. Fikirlere açığım.
Not: Okuldaki PC'lere format, tamir vs. yapıyorum. Damadı olacağım hocanın bilgisayarını bozup hesap eşitlemek için telefonunu isteyip rehberden kızın numarasını bulabilirim. Ama çok geç kaldım her şey için.
Yaş 17.
03.09.2021
Aşık oldum.
İlk kez...

Yaşandı hepsi.

İnşallah hocam. Daha ileriye giderseniz bebeğin adını da artık Technopat koyarsınız. : )
Hocam siz çok yanlış anlamışsınız olayı.
Okul olarak bahsettiğim yer onun annesi ve benim babamın görev yaptığı okul.
Seminer için geliyorlardı. cuma günü de son gündü. Son gün gittim okula.
Onun da ilk gelişiydi galiba.

Son çare okulun 2. günü annesine mesaj atacağım.
Hocam bize şu dersten performans ödevi verildi de aklıma takılan bir kaç soru var kızınıza nasıl ulaşabilirim şeklinde. O da benim niyetimi anlar herhalde iyi niyetle karşılık verir diye düşünüyorum.

BURAYA YAZIYORUM. O GÜN GELECEK ''Beyler başardım. Hayallerime ulaştım'' DİYECEĞİM...

O ”seni kızıma alacağım”, “damat” vs diyen teyzelerin hepsi 18 - 20 yaşından sonra ortadan kayboluyor. Tecrube ile sabittir.

Beni de hiç yoksa 7 - 8 tane teyze vardı, kızına alacaktı. Bak, bekarız hala.

Nerede o teyzeler? 😡
Hocam doğum gününüz kutlu olsun 🤨

Bende tam anlamadım ne yapmaya çalıştığını sabah kızım da geldi okula dedi ve güldü. Ben başta inanmadım. Sonra nasıl beğendin demi fln dedi. Arada bana bakıp sırıtıyor. Ne yapacağım bilemedim.
Kızın yanına git, yatır masaya

telefonunun numarasını iste. Eğer ki hocanız size bakıp gülüyorsa belki kız da annesine bir şeyler söylemiştir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı