Çözüldü Steam Çok geç açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

r3gedit

Decapat
Yer
İstanbul
Eskiden böyle bir şey yoktu tıkladığım an açılıyordu. Şimdi ise görev çubuğundan ikona bastığım zaman yaklaşık 20-30 saniye bekletiyor öyle açılıyor ama sağ kısımdaki uygulama tepsisinden açınca bir sıkıntı yok. Bu neden oluyor bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arada bir bana da oluyor. PC'yi yeniden başlat düzelir. Steam'i kapat aç yapınca düzelmiyor ama.
Eskiden böyle bir şey yoktu tıkladığım an açılıyordu. Şimdi ise görev çubuğundan ikona bastığım zaman yaklaşık 20-30 saniye bekletiyor öyle açılıyor ama sağ kısımdaki uygulama tepsisinden açınca bir sıkıntı yok. Bu neden oluyor bilen var mı?

Hocam ya internet sorunu ya da HDD kullanıyorsan kontrol etsene belki bad sector vardır.

Arada bir bana da oluyor. PC'yi yeniden başlat düzelir. Steam'i kapat aç yapınca düzelmiyor ama.

Artı -2 Eksi
Çözüm
Eskiden belki Görev Yöneticisi kısmından arka planda çalışıyordu. Şu an kapalıdır belki.

Baktım benimki ilk açılışta 21 saniyede açıldı. Ağ bekleniyor oturum açılıyor vs hazırlanması vardı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı