Çok hızlı konuşmak

Merhaba arkadaşlar 14 yaşındayım ve küçüklüğümden beri çok hızlı konuşuyorum. Yazıları falan da hızlı okuyorum ama evde normal orta ve hızlı konuşuyorum okulda ve dışarıda hızlı konuştuğumda dediklerin anlaşılmıyor bu da beni rahatsız ediyor. O anki ana bağlı bir şey bu bazen yavaş bazen hızlı bir düzeltemedim. Ne yapmam gerek sizce?

Hocam 2 haftadır çalışmıyorum lgs sınavlardan dolayı bayramdan sonra devam etcem kızda aklıma geliyor hep gözlerinin güzelliği hep gözümün önünde :(
Hocam "Kızın ardından koşma , zamanı geldiğinde o sana koşar" derler. Tam bu tür durumlar için içeriyor. Önce sınavını hallet sonra kız da gelir. Çok fazla takılmayacaksın kim bilir kaç tane daha çıkacak.

Hocam "kızın ardından koşma, zamanı geldiğinde o sana koşar" derler. Tam bu tür durumlar için içeriyor. Önce sınavını hallet sonra kız da gelir. Çok fazla takılmayacaksın kim bilir kaç tane daha çıkacak.

O ayrı benim gözümde her neyse hocam sınavda 2 ay kala ağırlık vereceğim okul açıldığından beri az uz çalıştım konu tekrarı konu anlatım çok az test.

Sizi de rahatsız ettik kusura bakmayın.

18-19 yaşında birisi olarak:
Geçtiğin yollardan geçtik. LGS'ye düzgüncene çalış yeter. Panik falan yapmana gerek yok. Lisede zaten kişiliğin bambaşka bir hâl alacak. Lise sonlarına doğru da gerçek kimliğin oluşmaya başlayacak. Mevcut sorunun için de diksiyonunu düzeltmeye çalış. Diksiyon aşırı önemli bir şey.

Kız meselesine gelince de zaman kimseyi beklemez. O sonra peşinden koşar ya da onun peşinde koşma diyenlere bakma. Utansan bile atılım yapmadan kendini geliştiremezsin. Sevdiğini dile getir ve söyle. Sana karşı bir şey hissediyorsa mutlu olursun hissetmiyorsa da yaşın ilerlediğinde "keşke söyleseydim" demezsin. Aklına gelen şeyleri anlık olarak yap.

Ayrıca: Birisini severken karşılık bekleme. Sevme ve sevilmeme ihtimalin her zaman vardır. Bazen bir şeyler olmuyorsa bu senin için daha iyi sonuçlar sağlayabilir. Şu ana kadar 3 kızdan red yedim. Üzüldüm mü üzüldüm. Zaman geçtikçe anladım ki bana uyum sağlayabilecek şahıslar değiller. Önüne gelen fırsatı bile bile elinin tersiyle itmediğin sürece olacak olan olacağına varır.

Abimiz boşuna demiyor: JUST DO IT! diye.

Son düzenleme:
Hocam 2 haftadır çalışmıyorum lgs sınavlardan dolayı bayramdan sonra devam etcem kızda aklıma geliyor hep gözlerinin güzelliği hep gözümün önünde :(
Kardeşim eğer önceden muhabbetin varsa git açıl ama yoksa önce arkadaş ol ondan sonra açılırsın ama son senen olduğu için acele etmelisin. Lisedeyim bu yıl 2 kıza çıkma teklifi ettim ve hiç pişman değilim, maksimum 1 hafta sonra unutuluyor.

Kardeşim eğer önceden muhabbetin varsa git açıl ama yoksa önce arkadaş ol ondan sonra açılırsın ama son senen olduğu için acele etmelisin. Lisedeyim bu yıl 2 kıza çıkma teklifi ettim ve hiç pişman değilim, maksimum 1 hafta sonra unutuluyor.

Hocam 5,6 da oldu ama az değişik bir olay var o yüzden kararsızım.

Biz bununla 9 ve 10'dayken sınıf aynıydı 11 de değişti bende 12 deyim şu an ben o zamanlar sessiiz sakindim 9 ve 10'dayken arkadaşlarla ve ara sıra onunla konuşurdum. Her neyse 11'e geçtim fakeden istek attım kabul etti sonra konuyu çaktırmadan kendime getirtim nasıl biri dedim sessiz her şeye çok karışan gıcık biri dedi bana. 10'dayken biriyle sevgili oldu internetten mi ne onu anlattı ilk harfini falan söyledi konuştuklarını falan gıcık olduğun birine bunu neden söylersinki şimdi nasıl bilmiyorum 1.5 senedir konuşmadım hiç.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı