Çok ilginç bir YouTube sorunu

• Konuyu başlatan L00P
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.515

sizdede bu sorunvar mı

• var

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    2
  • Anket kapandı .

L00P

Kilopat
Daha fazla  
Ben internet ihtiyacını öğrenci olarak pttcelden karşılıyorum, malum 128 kbps hızında yani saniyede 15/kb filan çekiyor her neyse konuya/soruna gelecek olursak şöyle bir sorunla karşı karşıyayım
Ben youtubeden çeşitli videolar izliyorum ve bunu video donmadan yapmak istiyorum
anlamadığım olay ise
direk tarayıcıdan youtubeden açıp 144p ye ayarladığımda video dona dona gidiyor ama
144p format linkini alıp quicktime playerda açtığımda donma olmadan hatta yüklenme si videoyu baya bi solluyor rahat izleniyor
ama neden aynı şey tarayıcıda olmuyor her seferinde linki alıp playeri açmak istemiyorum zaten win7 de zor çalışıyor quicktime kasıyor anlamadığım şekilde

-neden programda oynatınca hızlıca indiriyor da tarayıcıdayken yavaş flash ta kullansam aynı html5 te ikisinde de donuyor video yani indirmesi yavaşlıyor
-bunun tarayıcıda bir yerde ayarı filan mı var anlamak istiyorum. MANTIKSIZ değil mi orda oluyorda tarayıcıda niye olmuyor? Tarayıcıda youtube videoları indirme limitine mi tâbi tutuluyor ?

Ttnet 8mbps kullanıyorum. Adil kullanım kotasını aşmazsam 1080 pikselde bile kasmıyor. Adil kullanım kotasını aştığımda ise 720 piksel izlerken kasmıyor 1080 de kasıyor biraz.

Ttnet 8mbps kullanıyorum. Adil kullanım kotasını aşmazsam 1080 pikselde bile kasmıyor. Adil kullanım kotasını aştığımda ise 720 piksel izlerken kasmıyor 1080 de kasıyor biraz.
iyi de ne alakası var benim sorunumla/sorumla?

Sen de geçebilirsin.
Tavsiye için teşekkürler de 60 lira - 8 lira eşittir 53 lira aylık. Verecek param yok maalesef. Cağın öncesi bu hıza katlanmak zorundayım. Gerçi aralıksız indirme yapılınca 43 GB indirebilirim. Pttcelle ayda ama gece gündüz açık kalırsa pc modem...

Benim oradaki teknik soruma cevap verebilecek olan yok galiba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…