Çok kullanımlı Kaspersky üyeliğinde başkaları bilgisayara erişilebilir mi?

yvz34

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar netten bir satıcıdan Kaspersky aboneliği aldım. Lisans vermiyor, mail adresini veriyorsun sana davet gönderiyor. Neyse bu şekilde mykaspersky'a girip bağlamak gerekiyormuş. İndir linkine tıklayıp Kaspersky'i kurup sonra aboneliği kullanırsın denildi. Ben indir linkine tıkladım ama zaten PC'de deneme sürümü olduğu için kurmadım. Sonra kendi mykaspersky hesabında cihaz ekle bölümünden kendi PC'mi ekleyip kullanıyorum. Baktım benimle beraber 20 kişi kullanıyor. Sormak istediğim: Her PC bağımsız mı? Herhangi bir PC diğer PC'lere müdahale edebilir mi? Bu anlamda risk, açık var mı? Bilen arkadaşların yazmasını istiyorum, aydınlatsın, aynı soruyu soran çok kişi var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky'nin koruma hizmeti her cihazda ayrı çalışır. Diğer kullanıcılar sizin bilgisayarınıza doğrudan erişemez. Eğer birden fazla kişi aynı MyKaspersky hesabını kullanıyorsa (örneğin satıcının hesabı), bu durumda o hesabın sahibi bazı cihaz bilgilerine erişebilir. Ancak bu erişim genellikle cihaz adı, koruma durumu gibi sınırlı bilgilerle sınırlıdır. Resmi sitesinden alınız, zaten %40 falan indirim veriyor hep. Zamanında aşağıdaki fiyattan almıştım ben, hem PC hem telefon aynı anda kullanabiliyorsun sadece.

1755433014763.png

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı