Konuyu atar mısın çok merak ettim.
Tipim kötü mü?
Arkadaşlar merak ediyorum da sizce tipim nasıl? Lütfen gördüğünüzü söyleyin.
Konuyu atar mısın çok merak ettim.
Tipim kötü mü?
Arkadaşlar merak ediyorum da sizce tipim nasıl? Lütfen gördüğünüzü söyleyin.www.technopat.net
Aynen yorumlar bitince sildirdim.Silmissin fotoyu.
Şu ana kadar 10.15 kiza yazdim.
Ve hepsiyle normal iyiken bildigimiz konuşurken okuldan Ark veya sosyal Media'dan tanistigim kızlara fotoğraf atınca Instagram'dan ban atiyorlar veya normal hayatta konuşmaya bile gelmiyorlar sanırım çok mu tipsizim yani bilmiyorum
Dün bir kizla konusurken normal sohbet ederken o sohbet acarken bu sabah anlik istedi ve gördükten sonra engelledi okuldayken hiçbir keyfim kalmadı.sanirim çok tipsizim.
Kankam elin yüzün gayet temiz. Her zaman konuşacaksın diye bir kaide yok. Biri gelir hepsini unutturur ve konuşmadığın için dua edersin benim gibi.Konuştuğum bitane bile kız yok beyler. Arttıran?
Kankam Jesse Pinkman gibi çocuksun maşallah eli yüzü düzgün yakışıklı bir adamsın. Allah gönlüne göre nasip etsin.Konuştuğum bitane bile kız yok beyler. Arttıran?
Hacı işte erkeksi durmuyorum herhalde ondan. Sakal bıyık yok e haliyle kızlara da gitmiyorum.Kankam elin yüzün gayet temiz. Her zaman konuşacaksın diye bir kaide yok. Biri gelir hepsini unutturur ve konuşmadığın için dua edersin benim gibi.
Sakal olmadan bi halt olmaz kanka benden.Kankam Jesse Pinkman gibi çocuksun maşallah eli yüzü düzgün yakışıklı bir adamsın. Allah gönlüne göre nasip etsin.
Abicim saçmalama kafan mı iyi? İyimiş sakalın yok diye kızlar bakmayacak... Sen kendini böyle küçülttüğün sürece her gün yeni bahane eklenir. Bunları yaşamış birisi olarak söylüyorum.Hacı işte erkeksi durmuyorum herhalde ondan. Sakal bıyık yok e haliyle kızlara da gitmiyorum.
Sakal olmadan bi halt olmaz kanka benden.
Benim flört becerileri böyle işte kanka.Abicim saçmalama kafan mı iyi? İyimiş sakalın yok diye kızlar bakmayacak... Sen kendini böyle küçülttüğün sürece her gün yeni bahane eklenir. Bunları yaşamış birisi olarak söylüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.