Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 5 Ocak 2023 #1 Derslerim iyi değil. Ailemle aram çok iyi değil. Her şeyi kafama takıyorum. Hiçbir şekilde enerjim kalmadı. Okuldaki arkadaşlarımla aram çok yok.
Derslerim iyi değil. Ailemle aram çok iyi değil. Her şeyi kafama takıyorum. Hiçbir şekilde enerjim kalmadı. Okuldaki arkadaşlarımla aram çok yok.
4 472107 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.475 Çözümler 34 5 Ocak 2023 #2 Dr.Mogan dedi: Derslerim iyi değil. Ailemle aram çok iyi değil. Her şeyi kafama takıyorum. Hiçbir şekilde enerjim kalmadı. Okuldaki arkadaşlarımla aram çok yok. Genişletmek için tıkla... Bende bir zamanlar böyleydim boş ver hayatı akışına göre yaşa. Seni motive edecek bilgiler tutmaya çalış aklında.
Dr.Mogan dedi: Derslerim iyi değil. Ailemle aram çok iyi değil. Her şeyi kafama takıyorum. Hiçbir şekilde enerjim kalmadı. Okuldaki arkadaşlarımla aram çok yok. Genişletmek için tıkla... Bende bir zamanlar böyleydim boş ver hayatı akışına göre yaşa. Seni motive edecek bilgiler tutmaya çalış aklında.
Erinslyer Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #3 Gel oyun oynayalım, düzelirsin belki.
Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 5 Ocak 2023 #4 Erinslyer dedi: Gel oyun oynayak düzelirsin belki. Genişletmek için tıkla... Oynuyorum ama sürekli her şeyi kafama taktığım için stresten karnım ağrıyor.
Erinslyer dedi: Gel oyun oynayak düzelirsin belki. Genişletmek için tıkla... Oynuyorum ama sürekli her şeyi kafama taktığım için stresten karnım ağrıyor.
Erinslyer Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #5 Dr.Mogan dedi: Oynuyorum ama sürekli her şeyi kafama taktığım için stresten karnım ağrıyor. Genişletmek için tıkla... tek oynarsan sıkılırsın ikimiz oynayak bende böyleyim arkadaşım yok aynı senin gibiyim ama takmamaya çalışıyorum
Dr.Mogan dedi: Oynuyorum ama sürekli her şeyi kafama taktığım için stresten karnım ağrıyor. Genişletmek için tıkla... tek oynarsan sıkılırsın ikimiz oynayak bende böyleyim arkadaşım yok aynı senin gibiyim ama takmamaya çalışıyorum
Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 5 Ocak 2023 #6 Erinslyer dedi: Tek oynarsan sıkılırsın ikimiz oynayak bende böyleyim arkadaşım yok aynı senin gibiyim ama takmamaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun oynayasım pek yok kaç aydır böyleyim hiç değişmedim birden böyle oldum.
Erinslyer dedi: Tek oynarsan sıkılırsın ikimiz oynayak bende böyleyim arkadaşım yok aynı senin gibiyim ama takmamaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun oynayasım pek yok kaç aydır böyleyim hiç değişmedim birden böyle oldum.
MematiBaş Ölüm demek Picopat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 296 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #7 Kurtlar Vadisi izleyebilirsin.
Erinslyer Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #8 Dr.Mogan dedi: Oyun oynayasım pek yok kaç aydır böyleyim hiç değişmedim birden böyle oldum. Genişletmek için tıkla... arkadaşın olurum istersen iyi biriyimdir yani iyi niyetli diyelim ulaşmak istersen dc : Kaneki Ken#2606
Dr.Mogan dedi: Oyun oynayasım pek yok kaç aydır böyleyim hiç değişmedim birden böyle oldum. Genişletmek için tıkla... arkadaşın olurum istersen iyi biriyimdir yani iyi niyetli diyelim ulaşmak istersen dc : Kaneki Ken#2606
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 5 Ocak 2023 #9 Kafana ne gibi şeyler takıyorsun.
Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 5 Ocak 2023 #10 Lory7 dedi: Kafana ne gibi şeyler takıyorsun. Genişletmek için tıkla... Notlarım düşük okul çevremde herkes beni dışlıyor biraz aile baskısı.
Lory7 dedi: Kafana ne gibi şeyler takıyorsun. Genişletmek için tıkla... Notlarım düşük okul çevremde herkes beni dışlıyor biraz aile baskısı.