Çok önemli bi durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Recep Baltaş bir yorum yaptı herkes arkasında sıra olmuş. Size 'vay arkamda adamlarım var lao' diyeceğini sanıyorsanız hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Arkadaşın problemini bir dinleseydiniz bari...

Bilgisayarı açılmıyordur. Muhtemelen güç kaynağı everest, klavyesi frisby, bilgisayar casper ve ekran kartı da sapphire'dir. Bu konuyu açana kadar sorununu yazsaydın şimdi çözüme ulaşmıştın.
Sapphire markasını kötü olarak göstermenize neden olan etken nedir?

Gnk1622 Ne konuştuğunu bil sinirlendirme beni! Sabahtan beri soruyoruz adam derdin nedir diye. Tenezzül edip yadı mı sorunu? Yazdı da biz mi yardımcı olmadık? 500 mesaj yazmışsın ama hiçbir şey öğrenememişsin. Yazık.
Recep Baltaş'tan sonra herkes onun yolundan gitmiş. Ben bu sebeple öyle yazdım. Sinirlenecek ne var anlamadım. Asıl siz kimseye böyle hakaret edemezsiniz! Şu forumda küfür yasak olmasa diğer forumlardaki gibi bir ton küfür de yazardınız da işinize gelmiyor şimdi tabi!

Oruç sizi gerdiyse ya tutmayın, ya da kimseye cevap vermeyin içinizde tutun. Ama ne olursa olsun, kimseye hakaret etmeyin!

Ayrıca, hiçbirşey öğrenememiş olanın siz olduğunuzu bu fevri tavrınızla açıkça ortaya koymuşsunuz. Bir kavga başlasın istemiyorum. Ama içimde de tutmak istemedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı