Çok popüler olup, beğenmediğiniz oyunlar, oyun türleri neler?

Spider Man oyunları, GTA V, God of War. Oyun dediğin Elden Ring gibi olacak. Her saniye keşif duygusu. Beni burada ne bekliyor. Birazdan ne olacak. Bu yol nereye gidiyor. Bu mağarada ne var. Son yıllarda en çok keyif aldığım oyun oldu Elden Ring. Mesela Spider Man, GTA V gibi oyunlar bende merak uyandırmıyor. Ne olacağı çok belli. Heyecanlandırmıyor.
 
Kendi nedenimi de açıklayım GTA V için. GTA V'in dünyanın en çok satan 2. oyun olmasına rağmen hikayesini sevemem, karakterlerine bağlanamam ve ortalama bir hikayeye sahip olması beni bu duruma itti.

Hocam nedenleri de yazın mantığı olmuyor.
 
Şimdilik aklıma Sekiro geldi.
 
Çok popüler olup, sizin beğenmediğiniz oyunlar, oyun türleri neler?

Öncelikle kendi fikrimi söyleyeyim popüler olup beğenmediğim: GTA V (beğeniyorum ama abartılıyor diye düşünüyorum.)
Oyun türü olarak ise Online oyunlar diyebilirim. Kendim çok severim Online fakat tek bir oyuna dalıp yıllarca onu oynayan tayfayı anlayamıyorum. Max 1,5 ay oynanır benim için Online oyun.

Özellikle şu Online tayfa gelsin bakalım bu konuya 😀
Hocam siz sevmediğimiz oyunları mı soruyorsunuz yoksa kitlesini sevmediğimiz oyunları mı soruyorsunuz?
 
Rouge-like türünü çok beğenmemiştim bossu kessem de her şeyiyle başa dönme durumu vardı. Bir de uzay ve bilim kurgu türlerini oyunlarda beğenmiyorum.
 
Spider-Man oyunları, GTA V, God of War. Oyun dediğin Elden Ring gibi olacak. Her saniye keşif duygusu. Beni burada ne bekliyor. Birazdan ne olacak. Bu yol nereye gidiyor. Bu mağarada ne var. Son yıllarda en çok keyif aldığım oyun oldu Elden Ring. Mesela Spider-Man, GTA V gibi oyunlar bende merak uyandırmıyor. Ne olacağı çok belli. Heyecanlandırmıyor.
Ne olacağı çok belli demek bence çok doğru değil. Evet merak olarak Elden Ring başka seviye ama diğerleri de merak uyandırır az çok.
 

Geri
Yukarı