Zeixertion0 Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 365 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #1 Öncelikle merhaba. Yakın zamanda odamda aydınlatma olarak şerit LED kullanmayı düşünüyorum ve aklıma bir soru takıldı: Çok renkli bir şerit LED'i tek tuşla kontrol etmeye çalışırsak tek renk mi, yoksa sıra sıra renkler mi yanmaya başlar? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2023
Öncelikle merhaba. Yakın zamanda odamda aydınlatma olarak şerit LED kullanmayı düşünüyorum ve aklıma bir soru takıldı: Çok renkli bir şerit LED'i tek tuşla kontrol etmeye çalışırsak tek renk mi, yoksa sıra sıra renkler mi yanmaya başlar?
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #2 Kullandığınız moda bağlı. Artı 0 Eksi
KS KS Zeixertion0 Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 365 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #3 Sydraaa dedi: Kullandığınız moda bağlı. Genişletmek için tıkla... Nasıl mod acaba? Tam bilmiyorum da şöyle bir devre düşünüyorum basit bir şey direk anahtara bağlayıp fişe takmak gibi. Artı 0 Eksi
Sydraaa dedi: Kullandığınız moda bağlı. Genişletmek için tıkla... Nasıl mod acaba? Tam bilmiyorum da şöyle bir devre düşünüyorum basit bir şey direk anahtara bağlayıp fişe takmak gibi.