Çok saçma bir sebepten yeni geldiğim sınıfta dışlanıyorum

Şu an 9. sınıflar falan ilginç. Okullar açık iken bunlar kim falan diyorduk.
@seriouspotato istek attım.

"Kıyamam uğraştın benim için sağ ol"u yazmayaydın iyiydi. Ben olsam ben de terslerim, kime kıyamıyorsun? Ss alıp atmış gruba bir şey de yapmamış ki.

"Kıyamam uğraştın benim için sağ ol"u yazmayaydın iyiydi. Ben olsam ben de terslerim, kime kıyamıyorsun? Ss alıp atmış gruba bir şey de yapmamış ki.
Üzgünüm bunu tekrar tekrar duymak zaten çok sinirimi bozuyor akılsızlık ettim, sadece iyi niyetten demiştim.

ben de ilk olarak "Kıyamam uğraştın benim için sağ ol" sözüyle başlayayım. Samimi olmadığın kişilerle böyle konuşma geneli seni yanlış anlayacaktır. Arkadaşın olmadığı için de dert etme çünkü sınıfta 20tane erkek olduğunu varsayarsak eğer çoğu zaten birbirini fazla tanıyan tiplerden değil aralarında sadece tek kalan sen değilsin. Oyun oynama falan olayı olunca aralarına katılmaya çalış o sırada sohbeti sen kur sadece oyunla alakalı konuşma. Nereden geldin lgs nasıldı ne yapmayı seversin gibi klasik birisiyle tanıştığında sorabileceğin sorulardan işte. Öğretmenin olmadığı whatsapp grubu falan varsa arada bir sohbet açmaya çalış var olan sohbete eğer kendi aralarında konuşur gibi değillerse katılmaya gayret göster. Dışlayan kişileri de şu anlık es geç sana pek hayır getireceklerini düşünmüyorum.

Zorbalığa uğruyorsan ve ailen böyle tepki veriyorsa bırakın utansınlar. Yeri geldiğinde çocuklarına destek olmayacaklarsa ne diye ana baba oldular?
Samimi olmadığın kişilerle böyle konuşmaya devam edersen daha ağır tepkilerle karşılaşabilirsin.

Son düzenleme:

Erkeklere sert davranmalısın.

Farkettiyseniz çocuk bunu yazarak bile güzel bir şey başarmış. Başkası sana egolu (tabi suçlamıyorum hakaret değil) gibi bir şey dedikten sonra herkes sövüyor normalde.

Kızlar ile olan ilişkilerini kıskanıyorlar. Bende kızlarla çok iyi anlaşırım ama hiçbir arkadaşım bu yüzden beni dışlamadı. O kızı seven çocuk ise senin o kızı sevdiğini düşünerek onları yapmış. Yani kısaca ergence hareketler. Yalnız bu ders programını istediğin çocuğa kıymam demen saçma ve bazı kişiler için sinir bozucu olabilir. Sen kafana yatan kişiler ile arkadaşlık kurmaya devam et böyle yaparsan dışlayamazlar seni. Hele ki kızlar ile arkadaşlıkların daha iyi ise hiç dışlayamazlar seni.

Tepkilerini kız gibi vermemelisin. Sen bir erkeksin. Feminen diye bir erkek kalıbı olmaz. Erkek adam feminen olmaz. Eğer ailen seni bu zırvalarla büyüttüyse aslanım sakın onları dinleme.

Anime fotoğrafı olduğuna göre kızlarla daha samimi ve yakın bir kişiliğin var.
Kız gibi veya daha doğrusu tepkilerini, davranışlarını, konuşma tarzını kızlar gibi kullanmamalısın.
Sen bir erkeksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…