Çok saçma bir sebepten yeni geldiğim sınıfta dışlanıyorum

Ben olsam hiçbirini kafama takmam. Ve birisi sana iyilik yaparsa kıyamam uğraştım benim için değil de teşekkürler falan de, onların kalpleri taştır. Seni büyük ihtimal kıskanıyorlardır.
Kıskançlıktan yapıp ona sığınıyorlardır ya bence kızlara aşıklardardır ama sen takma onları zaman ilerdedikçe keşfedersin onlarda seni takma kafana.
Çok haklısınız biliyorum böyle bir durumda kafaya takılmaması gerektiğini, fakat benim çocukluğumdan beri tedavi gördüğüm anksiyete sorunum var ve gerçekten her gün stresten başım dönüyor uyuyamıyorum geceleri bile uykusuz kaldım lise hayatım berbat geçecek diye. Keşke sağlıklı bir psikoloji ile atlatabilseydim. Böyle giderse tekrar sakinleştiriciye başlamam gerekecek ama hiç istemiyorum aslında 😢

Çok teşekkürler zamanınızı ayırdığınız için minnettarım, dediğiniz gibi paragraf halinde ayırdım metinimi.

Ama biliyor musunuz ben gerçekten çok istiyordum arkadaşımın olmasını, yalnız kalmak istemiyorum artık hayatım boyunca hep yalnız kaldım.

Ben de 4 yıl yalnız kaldım, sadece kuzenim ara sıra yanımdaydı.
Kafanı derslere verdiğin zaman onları sınavlarda geçince çok keyifli oluyor, ben 4 yıl boyunca başka çözüm bulamadım.

Çok haklısınız biliyorum böyle bir durumda kafaya takılmaması gerektiğini, fakat benim çocukluğumdan beri tedavi gördüğüm anksiyete sorunum var ve gerçekten her gün stresten başım dönüyor uyuyamıyorum geceleri bile uykusuz kaldım lise hayatım berbat geçecek diye. Keşke sağlıklı bir psikoloji ile atlatabilseydim. Böyle giderse tekrar sakinleştiriciye başlamam gerekecek ama hiç istemiyorum aslında 😢

Kanka Discord var mı? Gel beraber oyun oynayalım müsait bir zamanda.

Bence okullar kalıcı olarak tekrar açıldığında aranız düzelir. Herkes evde olduğu için gereksiz düşüncelere kapıldık. Senin bir hatan yok kesinlikle ve okullar açıldığında da böyle devam ederse onlarla etkileşime girmekten uzak durmanı öneririm. Fazla kafana takma, illa kafa dengi birilerini bulursun.

Bro takma kafana ben de 9'um. Dışlanmak normal, eğer istersen konuşuruz dert etme. Tek yalnız sen değilsin eğer konuşmak istersen yaz Instagram'dan konuşuruz.

Açıkcası seninle konuşmak isterim yani bende dışlanıyorum nedense 8. sınıfta falan hep dışladılar bende takmadım. Akışına bıraktım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı