Çok saçma hatalar yapmak

Sorunun cevabını doğru bulup başka seçeneği işaretlemek ile optik form kontrolü veya emin olmadıklarına dönmek çok başka @Jira.
Neresi başka? Sorunun doğru cevabını buluyorsun (diyelim B) ve gidip B yerine D'yi işaretliyorsun. Daha sonra kontrol ederken ilk başta işaretlediğinden çok emin olduğun için o gözüne çarpmıyor bile. İşte bu sınav ortamındaki stres, kaygı ve heyecandan kaynaklanıyor. Ben bunu yaşamamak için en son gerçek kontrolümü yapardım ve gerekirse 10 soru için 2-3 dakikamı harcardım. Yaptığın soruyu yanlış işaretlediğini sınavdan sonra öğrenince, insana çok koyuyor.

Vallahi hayatımda 1 kez olsun kaydırmadım. Liseye geçince bile D yerine E işaretlemedim. Garanticiyimdir, sayfa sayfa kodlarım. Öneririm güzel oluyor. En son soruları ve kodlamalarımı karşılaştırırım ve işim biter

Size tavsiyem benim gibi sayfa sayfa kodlayın ve işiniz bitince sağlamından bir kontrol yapın. Sağlamından dediğimden kastım benim gibi örneğin 'A-D-C, bakayım optiğe ne yazmışım A-D-C tamam sorun yok' gibi değil de, tek tek yapın.

Öneri için teşekkürler. Sayfa sayfa işaretlemeyi deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…