Çok sağlıksız beslenmek

Böyle devam edersen iki, bilemedin üç seneye kanser veyahut türevi hastalıklara yakalanman kaçınılmaz.

Yaş 13 yolun %80'i

Abime şeker teşhisi 16 yaşında konuldu ama o benim gibi beslenmiyordu pek şimdiden şeker hastası olmuş olabilir miyim?

Yaş 13 yolun %80'i

Abime şeker teşhisi 16 yaşında konuldu ama o benim gibi beslenmiyordu pek şimdiden şeker hastası olmuş olabilir miyim?

Annemle konuştum forumdaki mesajları gösterdim önce doktora gösterecek sonra da diyetisyene gideceğiz hakkımızda hayırlısı artık.

Son düzenleme:

Gizli şeker olabilir belki, ya da başka bir şey. Eğer bu kadar çok fazla aklınız takılıyorsa mutlaka bir doktora başvurun ve durumunuzu anlatın.

Yaş 13 yolun %80'i

Yeni doğan çocuklarda bile şeker hastalığı görülebiliyor artık, bu tanıyı sadece muayene olacağınız doktor söyleyebilir. O kadar bilemeyiz sadece tahmin.

En doğru bilgiyi muayene olduktan sonra doktor verecektir.

Aşırı aktif tiroid olarak da bilinen hipertiroidi belirtileri, sinirlilik ve kaygı hali, uyku sorunları, yorgunluk, kilo kaybı, ısıya karşı duyarlı olma, kas güçsüzlüğü Tiroid bezinin çok fazla tiroid hormonu üretmesi durumu olan hipertiroid belirtileri genel olarak şunlardır: Anksiyete ve sinirlilik hali. Belirtilerin hepsine sahibim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…