Çok salak insanlar var, bunlar için ne yapmalıyız?

Bunların ve bizlerin iyiliği için dayak atmamız lazım. Cahile susun diyorsunuz tamam ama sizden sonra ki insanlara yapacakları? 4 yıl boyunca uyardığım çocuk bu okul sonu çok ama çok kötü dayağımı yiyecek.

Bu şekilde bir yaklaşıma sıcak bakmıyorum, haklılık payın olsa da çok egolu bir yaklaşım olduğu için doğru bulmuyorum. Herkesin anlamadığı konular ve kusurları vardır. Herkesin kusuru birbirinin gözüne batar. Benim bildiğim bir konuyu sen bilemeyebilirsin, senin bildiğin bir konuyu ben bilemeyebilirim. İnsanları ikaz etmek ve empati kurmak gerekir. Her şey istediğin gibi olmaz. Empati kurup, uzlaşman gerekir. Karşı taraf bir beklentisinden taviz verecek, sen de bir beklentinden taviz vereceksin. Anlaşacaksın. Yoksa dağ başında yaşamak zorundasın.

“Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that.” George Carlin

Öyle tiplerin sonu gelmiyor maalesef dostum. En büyük üreme mekanları ve mutasyon geçirdikleri alanlar şehir parklarıdır genelde. Görmemezlikten gelip yaşamaya devam edeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…