Çok salak insanlar var, bunlar için ne yapmalıyız?

Salak çok... İnsanlık tarihinin her döneminde olan virüslerdir bunlar. Yaşama amacı olmayan, her şeyi bilen(!) tiplerdir. Bunlarla başa çıkmaya çalışmak öncelikle senin yaşam enerjini düşürecektir. Zihinsel gelişimine vakit ayırırsan, bunları umursamazsan daha mutlu olursun.

Öyle olunca da sonradan görmeler çıkıyor karşına. Adam eğitimsiz ama parayı bulmuş (okulda okumamıştan bahsetmiyorum, insanlık olarak kendini geliştirememiş) sinirini bozuyor insanın.
Onlardan kurtulamazsın :) Çalıştığın ortamda denk gelebilir böyleleri, işi bırakacak halin yok mecbur görmezden geliyorsun.

Hiçbir şey yapamayız. 14. yüzyıldaki Kara Veba gibi yayıldılar. Vebanın en azından tedavisi bulundu, ama salak insanlar için henüz bir şeyler yapılamıyor.

Konu sahibinin yaşı kaç bilmiyorum ama belli bir yaştan sonra kavga etmek kötü sonuçlar doğurabilir. Şuan ben bir kavgaya girsem (184 80 kiloyum) benim gücüme denk biri ile. Ben de, o da hastanelik olur. Adamı dövsem bile darp raporu alıp şikayet etse de ciddi cezaları var. O yüzden kavgadan uzak dururum. Gençken çok ettik ama şuan bulaşmıyorum. 2 dakika sakinleşiyorum, sinirim geçiyor.

Geçenlerde mahallede liseli gençler kavga ediyor. Balkondan bir baktım, 30 kişi kavga ediyorlar. Bağırdım ordan. Noldu neyin kavgası bu dedim. İçlerinden biri, “abi, bu bana okulda küfür etti.” Ondan dövmeye geldik dedi. O adam toplamış, karşısındaki toplamış 30 kişi olmuşlar. O yüzden gençken de kavga edilmez artık. En ufak sebepten millet birbirini topluyor.

O yüzden en güzeli bir insana karakterini koyacaksın. O cevabı alırsa daha da konuşamaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı