Çok şanssız mıyım?

Asıl bende şans yok.

Bilmiyorum, kendimi bildim bileli şansızım.
Mesela çevremde ki insanların hep işleri olur, düz gider benim defalarca denedikten sonra (şansı öldürdüğüm zaman) düzelir.

Bir işimin olması için onunla çok uğraşmam gerekiyor.

Bende de aynı resmen.
Mesela okullar kapandı, eve döndüm. İnternete bağlatacağım ve Türk Telekom olmasını istemiyorum, daha önce kullandım kötü çünkü.

TurkNet alayım dedim. Bizim burada şubeleri olmadığı için 2 hafta içinde geldiler bağladılar tamam ona bir şey diyemem.

Ama Internet gelmedi. 2 Ay boyunca ve her gün aradık 3-4 günde bir eleman geliyordu resmen.
2 Ay sonra geldi internet iyiydi evet. Ama geldiği hafta taşınmak zorunda kaldık. Evimiz satılmıştı ve çıkmak zorunda kaldık.

Ve bu yeni evimde ise alt yapıları yok. 380 TL boşu boşuna bir modem parası ödedim.

Bence bu konu üzerine çok gittiğiniz için böyle düşünüyorsunuz. Dışardan izlediğiniz kişi belki sizden daha fazla şanssızlıkla karşılaşıyor ama dışa vurmuyor.

İlk defa böyle birşeyi söyledim böyle şeyleri asla sormazdım ve açıklamamı iyi okursanız artık bu şans kavramı değil bana göre günde 10 larca yaşıyorum daha 10 dakika önce aynısı oldu.

Bu konu hakkında düşünmeyi bırakırsanız üzerinizdeki ağırlığın gittiğini hissedersiniz. Böyle düşüncelerden kurtulmalısınız.
Ben artık düşünmüyorum aslında, biliyorum bir işimin zorlamazsam olmayacağını. Bende sonuna kadar zorluyorum, olmayacağını bile bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…