Çok ses çıkaran komşu nasıl susturulur?

Benim komşular da aynı. Çocuk ayrı ses çıkarıyor ailesi ayrı. Yan mahalleden duyup şikayet ediyorlar adamı. :D

index.jpeg

Ben gürültüyle aylarca mücadele ettim. Polis çağırdım, polis bana diyor ki ne yapsın çocuklarını mı bağlasın diyor. Polis sadece uyarıp gider. Ayrıca polisin bir işlem yapmadığını görünce daha da garez ediyorlar. Birin de üst komşum polise kapıyı bile açmadı, polis savcılık izni olmadığı için bir şey yapamayız dedi. Sanki kapıyı açsalar bir şey yapacaklar da. Evi sattık kurtulduk. Ama senin alt komşundan ses geliyormuş. Alt katı rahatsız etmek daha kolaydır. Eğer laftan anlamıyorlar sa sende onları rahatsız edersin. Ne yaparsan yap sakın polis çağırma. Çünkü bizim ülkemiz de gürültü olarak sadece yüksek sesle müzik dinlemek gürültü sayılıyor. Maalesef çocukların koşması, çok ses çıkarması bunlar gürültüden sayılmıyor.

Benim alt komşunun bir çocuğu var. Her gün duvarlara vuruyor. Gecenin köründe ağlayıp duruyor. Sinir hastası oldum ya. Evlenip, çoluk çocuğa karışmaktan soğudum ya. Aşağı kata inmiştim geçen sene. Duvarlara, kolonlara vura vura sıvayı dökmüş. Yepisyeni binanın içinden geçti küçücük çocuk. Uyku uyutturmuyorlar arkadaş. Odamı değiştireceğim bu gidişle.

Ülkemizde bu işler güzellikle olmuyor maalesef. Polis çağırsan da nafile. Konuşsan fayda etmez bence konuşmaktan anlayacak insanlar olsa öncesinde düşünür gürültü yapmaz zaten. Bende küçük veletlerin bağırma ağlama seslerine irrite oluyorum. Tavsiyem alt kata in kapılarını çal herifi gözün kesiyorsa döv. Patlat tokadı ağzının üstüne. 1 hafta pipetle beslensin. Hiç olmazsa 1 hafta rahat edersin. Sonra ki hafta tekrarlarsın derken sorunun çözülmüş olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı