Çok sessiz klavye önerisi

klesiozbay

Decapat
Katılım
17 Kasım 2018
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sessiz klavye arıyorum Apex 150 gibi. İngilizce klavye oldugu için almak istemiyorum onu, o seviyede sessiz olan RGB klavye önerir misiniz? Aslında mekanik çok hoşuma gider fakat sessiz klavye almam gerekiyor. Razer Ornata Chrome klavyenin içindeki metal klipsleri söküp sessiz hale getiren varmış. O da bir seçenek benim için. Masterkeys Lite sessiz değil. Asus Cerberus hiç hoşuma gitmiyor. Biliyorum çok şey istiyorum fakat 2 haftadır karar veremedim gitti :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair K70 ve Hyperx Alloy Elite modellerine bakılabilir.
hocam bunlar bayağı sesli klavyeler benim için. ben daha çok SteelSeries Apex 150 rgb gibi bir şey arıyorum. Türkçe karakterli klavye olsaydı gözüm kapalı almıştım çoktan. Razer Ornata alıp içindeki metal klipsleri söküyorlar birde öyle bir şey de yapabilirim.
 
Bulursan etiketleyebilir misin? Ben de aynı türkçe versiyon arıyorum hem de. İnsanlar o yerleri değişik özel karakterleri nasıl kullanıyor gerçekten şaşırıyorum.
 
Piyasadaki en alınmayacak klavye bence Razer Ornata. Mekanik hisli klavye için o paralar asla değmez.
mekanik hisli olmasından değil bilek desteği ve çok kaliteli RGB olmasından dolayı tuşların içindeki metal cisimleri çıkarınca mekanik hissiyatı yani sesi gidiyor böylece sessiz oluyor. Youtube tan bakabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı