Çok sıkılıyorum ve bunalıyorum

Arkadaşlar çok sıkılıyorum. Artık telefon değiştirme kararı alıyorum. Zaten her ay 6 ayda bir değiştiriyorum. Onun yanı sıra oyun oynuyorum. Yine aynı vakit falan geçmiyor. İlla sıkıyor beni. TikTok'ta çoğunluk vakit geçiriyorum. O da aynı boğuyor beni. Dışarı çıksam tanıdık yok. Utanıyorum eve geliyorum bir yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
1668793984415.png

Hayatta karşı pozitif bakmaya çalışabilirsiniz.

Arkadaşlar çok sıkılıyorum. Artık telefon değiştirme kararı alıyorum. Zaten her ay 6 ayda bir değiştiriyorum. Onun yanı sıra oyun oynuyorum. Yine aynı vakit falan geçmiyor. İlla sıkıyor beni. TikTok'ta çoğunluk vakit geçiriyorum. O da aynı boğuyor beni. Dışarı çıksam tanıdık yok. Utanıyorum eve geliyorum bir yardımcı olur musunuz?
Ben de çok sıkılıyorum. Yaş 30. Hiç arkadaşım da yok. Bazen sıkıntıdan patlıyorum. Yapacak hiçbir şey bulamıyorum. ☹️

6 ayda bir telefon değiştiriyorsunuz, daha ne istiyorsun hocam yahu? 😀
Telefon değiştirmek özel bir şey değil ki? Abartma canım. 😀

İşte çalışmak, kitap okumak, sosyalleşmek, spor salonu, doğa sporları gibi aktivitelere katıl da ne istediğini keşfet.

Sosyal medya ve telefon bağımlılığı beyin için zararlı, kısaca fiziksel aktivite yap yani.

Telefon değiştirmek özel bir şey değil ki? Abartma canım. 😀

İşte çalışmak, kitap okumak, sosyalleşmek, spor salonu, doğa sporları gibi aktivitelere katıl da ne istediğini keşfet.

Sosyal medya ve telefon bağımlılığı beyin için zararlı, kısaca fiziksel aktivite yap yani.
Evet ama çok güzel bir şey. Düşünsene, her 6 ay canının istediği telefonu alıyorsun🤤

Technopat Haberler

Geri
Yukarı