2 271621 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 1.901 Çözümler 10 25 Mart 2021 #61 Mahkemeye vereceğim ailene de bu ettiğin küfürleri adliyede açıklarsın deseydin bu konuyu açmak zorunda kalmazdın.
Mahkemeye vereceğim ailene de bu ettiğin küfürleri adliyede açıklarsın deseydin bu konuyu açmak zorunda kalmazdın.
Clemandtime Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 464 Makaleler 1 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #62 AkaiYoru dedi: Link var mı? Hocam nasıl kopartmış? Tavuk gibi mi? Vahşett. Genişletmek için tıkla... vakanın ismini ve çocukların ismini hatırlamıyorum ama hatırladığıma göre çocuk kafasını dolabın üstüne mi koymuştu öyle birşeydi
AkaiYoru dedi: Link var mı? Hocam nasıl kopartmış? Tavuk gibi mi? Vahşett. Genişletmek için tıkla... vakanın ismini ve çocukların ismini hatırlamıyorum ama hatırladığıma göre çocuk kafasını dolabın üstüne mi koymuştu öyle birşeydi
AkaiYoru Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 767 Çözümler 2 Yer Samanyolu Galaksisi/Güneş Sistemi/Dünya/Türkiye 25 Mart 2021 #64 271621 dedi: Mahkemeye vereceğim ailene de bu ettiğin küfürleri adliyede açıklarsın deseydin bu konuyu açmak zorunda kalmazdın. Genişletmek için tıkla... Hocam çocuk Nasuh Tövbesi ederdi artık. Bir daha PC' yi açmazdı.
271621 dedi: Mahkemeye vereceğim ailene de bu ettiğin küfürleri adliyede açıklarsın deseydin bu konuyu açmak zorunda kalmazdın. Genişletmek için tıkla... Hocam çocuk Nasuh Tövbesi ederdi artık. Bir daha PC' yi açmazdı.
2 271621 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 1.901 Çözümler 10 25 Mart 2021 #65 AkaiYoru dedi: Hocam çocuk Nasuh Tövbesi ederdi artık. Bir daha PC'yi açmazdı. Genişletmek için tıkla... Yıllar önce biri bana böyle bir tartışma sonrası ben satanistim seni bulup keseceğim demişti. O çocuk aklımla iki gün ruh gibi gezmiştim
AkaiYoru dedi: Hocam çocuk Nasuh Tövbesi ederdi artık. Bir daha PC'yi açmazdı. Genişletmek için tıkla... Yıllar önce biri bana böyle bir tartışma sonrası ben satanistim seni bulup keseceğim demişti. O çocuk aklımla iki gün ruh gibi gezmiştim
AkaiYoru Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 767 Çözümler 2 Yer Samanyolu Galaksisi/Güneş Sistemi/Dünya/Türkiye 25 Mart 2021 #66 271621 dedi: Yıllar önce biri bana böyle bir tartışma sonrası ben satanistim seni bulup keseceğim demişti. O çocuk aklımla iki gün ruh gibi gezmiştim Genişletmek için tıkla... Hocam buz gibi olmuşsunuzdur o anda.
271621 dedi: Yıllar önce biri bana böyle bir tartışma sonrası ben satanistim seni bulup keseceğim demişti. O çocuk aklımla iki gün ruh gibi gezmiştim Genişletmek için tıkla... Hocam buz gibi olmuşsunuzdur o anda.
Heinz Guderian Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2015 Mesajlar 1.926 Makaleler 4 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mart 2021 #67 Takma bence, TR SW'leri böyle. He he deyip geçeceksin.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #68 Adama ana bacı giriyorlar sakin olun diyorsunuz siz olsanız şimdi adresini bulup dövmüştünüz.
Kaan dursun Kilopat Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #69 Ya sinirinizi bir şekilde atın bu bağırmak, bir yere vurmak, koşmak gibi ya da küfür ne kadar ağır olursa olsun ciddiye almamaya çalışın.
Ya sinirinizi bir şekilde atın bu bağırmak, bir yere vurmak, koşmak gibi ya da küfür ne kadar ağır olursa olsun ciddiye almamaya çalışın.
AkaiYoru Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 767 Çözümler 2 Yer Samanyolu Galaksisi/Güneş Sistemi/Dünya/Türkiye 25 Mart 2021 #70 Yavuz_Çetin dedi: Adama ana bacı giriyorlar sakin olun diyorsunuz siz olsanız şimdi adresini bulup dövmüştünüz. Genişletmek için tıkla... Hocam mahkemeye başvuracak. Başka çaresi yok. Ben ağlatana kadar peşini bırakmazdım. Hocam böyle ağladığını görmeniz lazım. Ona da ders olur. Bir daha küfürü aklından bile geçiremez. Sürprizbozan
Yavuz_Çetin dedi: Adama ana bacı giriyorlar sakin olun diyorsunuz siz olsanız şimdi adresini bulup dövmüştünüz. Genişletmek için tıkla... Hocam mahkemeye başvuracak. Başka çaresi yok. Ben ağlatana kadar peşini bırakmazdım. Hocam böyle ağladığını görmeniz lazım. Ona da ders olur. Bir daha küfürü aklından bile geçiremez. Sürprizbozan