Çok sinirliyim

Dıscovery in IDX kanalı var. ABD de yaşanmış cinayet,suç vs gerçek olaylar canlandırarak anlatılıyor.Konuya gelince, onlıne oyun oynayan iki rakip oyuncu var(oyun un ne olduğu söylenmiyor) A kişisi 30 lu yaşlarda annesi ve kızıyla yaşıyor.Rakip B kişisi a kişisinin adres vs kişsel bilgilerini elde ediyor.Oyun sırasında A kişisini ekarte etmek için, Polise A kişisinin ağzından! Evde annem ve kızımı silahımla rehin aldım diyerek, Yalan ihbar da bulunuyor.Polis A kişisinin evini kuşatıyor ve kapıyı açar açmaz 30 m den vurarak öldürüyor.Yanlış hatırlamıyorsam polis ceza almıyor.Yalan ihbarı yapan 'B' 3 yıl ceza alıyor.
yani beterin beteri var..

Dıscovery in IDX kanalı var. ABD de yaşanmış cinayet,suç vs gerçek olaylar canlandırarak anlatılıyor.Konuya gelince, onlıne oyun oynayan iki rakip oyuncu var(oyun un ne olduğu söylenmiyor) A kişisi 30 lu yaşlarda annesi ve kızıyla yaşıyor.B kişisi a kişisinin adres vs kişsel bilgilerini elde ediyor.Oyun sırasında A kişisini ekarte etmek için, Polise A kişisinin ağzından! Evde annem ve kızımı silahımla rehin aldım diyerek, Yalan ihbar da bulunuyor.Polis A kişisinin evini kuşatıyor ve kapıyı açar açmaz 30 m den vurarak öldürüyor.Yanlış hatırlamıyorsam polis ceza almıyor.Yalan ihbarı yapan 3 yıl ceza alıyor.
yani beterin beteri var..
Hocam akşam akşam yapmayın ya. (!)
Şu kısmı görünce aşırı derecede nabim diyesim geldi kusuruma bakmayın.
Hocam ben o arkadaştan daha çok sinirlendim. Neyse küçüktür diyemeyeceğim. Yarın mahkemeye başvurun. Ağlasın hocam. Ağlasın. Bir daha Valorant demez. Bilgisayar bile demez artık. 😉

Bir tane haber duymuştum çocuklar oyun oynuyormuş sonra bu çocuk o çocuğa sövmüş oyun oynarken bu çocukta onun evine gelip kafasını kopartmış resimleri bile vardı ama buraya atamam

Ben tıklamadan korktum :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video bu tüm sinirinizi alır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Video bu tüm sinirinizi alır.

Hocam. H- hoc... 😬

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı